Velkommen hos feen

Vores familie består i skrivende stund af 2 travle og glade voksne, 2 skønne børn, 2 nysgerrige kaniner og 7 meget hyggelige høns (damerne). Vi bor i en villa lige uden for Malmö med en have på ca 900 m2.

Stephanie – havefeen:

Havefeen

Gift med Peter og bonusmor til Frida og Sofia. Marketinguddannet og specialist i dialogmarkedsføring, “marketing automation” og Sociale Medier.

Blogger på bryllupsfeensblog.dk og hjemmehosfeen.dk. Vild med køkkenhave, selvforsyning, økologi, bytteøkonomi, hjemmelavet mad, der fungerer i hverdagen og urban farming. Modstander af genmodificerede fødevarer, pesticider, der dræber pollinerende honningbier og patentering af fødevareafgrøder.

Når gummistøvlerne ryger af, kommer stilletter eller ridestøvler på. Jeg er nemlig også vild med lækkert tøj, cocktails i høje glas, afslappende terrasseliv, ridesport, velplanlagte rejser og blogs om mode, have, hus og især mad. Og så selvfølgelig, at hjælpe brudepar med at arrangere uforglemmelige bryllupper.

 

Peter – Life hacker & teknologi geni:

Gadget GeekPeter er jo så gift med mig og far til Frida og Sofia :-) Adm. Dir. og partner i en IT-kursusvirksomhed.

Fuldblods-elektronik-geni & life hacker: Kan det automatiseres, er det automatiseret! Og jeg er vild med det! For uden Peter’s begejstring for gadgets, havde vi bl.a. ikke det automatiserede vandingssystem, som gjorde det muligt, at have stor køkkenhave, da vi begge arbejdede 40-50 timer/ugen.

Peter står for alt teknisk i vores hjem, både byggeteknisk og elektronisk. Han er problemknuseren: “Skat, der er skovsnegle i salaten….” Vupti sneglehegn rundt om hele køkkenhaven. Peter er ligesom jeg fascineret af tanken om selvforsyning og Urban Farming.

FacebookTwitterGoogle+PinterestWordPressStumbleUponLinkedInEmailPrintDel

2 Comments on Hvem er hjemme hos feen?

 1. Sabrina
  29/07/2015 at 17:20 (5 år ago)

  Er det rigtigt at når man vælger at følge jer via mail at man får mails på engelsk ? Mvh sabrina

  Svar
  • Stephanie
   26/08/2015 at 08:09 (5 år ago)

   Hej Sabrina, du modtager måske en enkelt systemmail på engelsk, men alle indlæggene er på dansk

   Bedste hilsener Stephanie /Hjemme hos Feen

   Svar

Skriv et svar

%d bloggers like this: