Tilbereder du også din pasta helt forkert?

Sådan tilbereder du pastaretter som en italiener

Okay, det her var en kæmpe aha-oplevelse for mig. Efter vi her i huset lærte at lave hjemmelavet pasta, har vi ikke spist tørret pasta siden. Det er ikke bare smagen, men også hele ritualet, den lækre “al dente” tekstur man får, duften, bevidstheden om, at der ikke er tilsat konserveringsmidler og så bare fornøjelsen i, “at man kan selv”. Børnene synes at det er en fest at strimle dejen på pastamaskinen, og hyggeligt ser det ud, når spaghettien hænger på “tørrestativet” klar til kogning.

MEN vi har da troligt hældt pastaen i et dørslag, hældt vandet fra og vendt sovsen over pastaen i en skål. Og det er faktisk forkert! I de seneste uger, har denne video cirkuleret på nettet. Og se nu her, hvordan man får den helt rigtige pasta og pastasovs:

FacebookTwitterGoogle+PinterestWordPressStumbleUponLinkedInEmailPrintDel

Skriv et svar

%d bloggers like this: