Nyhed Reduced price!
Anime K-on! Figur Tainaka Ritsu K-on! 5 års Jubilæum Ver. PVC-Action Figur Collectible Model Kids Legetøj Dukke 19CM

Anime K-on! Figur Tainaka Ritsu K-on! 5 års Jubilæum Ver. PVC-Action Figur Collectible Model Kids Legetøj Dukke 19CM

kr150.43

-15%

kr176.99

Ny vare

På lager

Tags: 90 l taske, mor til, gratis på, ray vaughan, ken kæreste, guld ray, i m real, cross import, højt på design, dårlige engelsk.

Anime K-on!Figur Tainaka Ritsu K-on! 5 års Jubilæum Ver.PVC-Action Figur Collectible Model Kids Legetøj Dukke 19CM

BESKRIVELSE

Navn:Action Figur

Vare materiale: PVC

Betingelse: 100% NYE

Størrelse: Ca 19cm

om os :

Vi er et langsigtet fokus på legetøj,kids&baby produkter selskab, har vi et væld af erfaring, at vi kan levere tilpassede produkter for den enkelte eller et team.Vi har en stabil bestand, fremragende produkter, den bedste kvalitet og service, hurtig levering, elsket af mange kunder.Vores produkter kan sendes til alle lande i verden, vi stræber efter at blive din lang sigt business partner, kundetilfredshed er vores ultimative mål, vi vil altid kæmpe.

Forsendelse:

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Vi vil sende varer inden for 3 dage, når din betaling er gennemført.

Vi har ikke uarantee leveringstid på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

Returnerer:

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

Vi vil refundere dig, hvis du returnere varen i 7 dage fra modtagelsen af de elementer, uanset årsag.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Garanti & Vedligeholdelse:

Købere kan anmode om en udskiftning inden for 7 dage fra din modtagelse af varen.Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.

Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.

Hvis nogen del er forpligtet til at blive udskiftet, skal køberen også betale for omkostningerne af de dele, der skal udskiftes.

Før returnering af varer, bedes bekræfte returadresse og logistik metode med os.Efter du giver elementer til den logistiske virksomhed, bedes du sende os tracking nummer.Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP.

Feedback:

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Giv mig en chance for at bryde dig!

Version Type Første Udgave
Aldersgruppe Voksne
Tema Film & TV
Materiale PVC
Ved Animation Kilde JAPAN
Dimensioner 19cm
Størrelse 19cm
Advarsel action figur
tilstand I-Lagervarer
Vare Attribut Færdigvarer
Afslutning Grad Færdigvarer
Element Type Model
Mfg Serie Nummer Model
Køn Unisex
Model-Nummer animationsfilm
Fjernbetjening No
Dukker Type Model
Mærke ANNA RUSSE
Skala 1/12
Soldat Tilbehør Soldat Færdige Produkt

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer