Nyhed Reduced price!
Princepard Nye ortopædiske sko til børn i ægte læder sport ortopædisk sneakers til drenge og piger 2018 new style hot salg

Princepard Nye ortopædiske sko til børn i ægte læder sport ortopædisk sneakers til drenge og piger 2018 new style hot salg

kr393.11

-30%

kr561.62

Ny vare

På lager

Tags: princepard børn ortopædiske sko, pard 008, barn ortopædiske sko, shoses børn drenge, anvendelsesområde termisk, børnene leger sko prinsess, camping sko til drenge, baby dreng læder sandal, nv007, børns ortopædiske sko til drenge.

Hvis Du Kan Lide Dette Emne,Kan Du Tilføje Den Til Din "Ønskeliste",Hvis Du Kan Lide Vores Butik,Kan Du Tilføje Den Til Din "Butik Liste".Vi Leverer Stor For Stor Rabat ,Hvis Du Har Nogen Spørgsmål,Bedes du Kontakte Os, Tak

1. TPR såler er lette, skridsikker, slidstærk og stødabsorberende

2.Den høje, hårde bakker kan være pakket ind i komplet ankler.Så i løbet af den bevægelse, foden kan være i den korrekte position.

3. Ægte læder og mesh upperWith god åndbarhed, altid forbliver tørre og komfortable

4. Ergonomisk og kinematik, komfortabel tå plads. 1/3 videnskabelige krumning kan reducere walking byrder og bidrage til en sund vækst af foden.

5. Den korrigerende indersål er i overensstemmelse med de fysiologiske kurve af foden, mindsker presset på foden, fremmer den normale udvikling af barnets bue, og forebygger og behandler den flad fod.

6. Vel cro det kan være automatisk justeret og bekvemt.Afhængigt af dine individuelle behov, kan du skære langs linjer.

Hvad er den ortopædiske sko?

den ortopædiske sko, som er designet fra menneskets biomekaniske kraft princippet, kan videnskabeligt korrekte, uregelmæssig kraft af børns mund, og begrænse unormal aktivitet af foden fælles, at hjælpe den sunde vækst af foden knogler.

Hvad er funktionen af den ortopædiske sko?

På lang sigt at bære ortopædiske sko effektivt kan korrigere og forhindre forskellige fod skelet problemer, som varus fod, valgus fod, flad fod, i-holder sig gangart, ud-toe gangart, O-formede ben, X-formede ben.Det er til gavn for en masse til korrektion og forbedring af natur og pleje knogle problemer.

Gør den ortopædiske sko passer til den sunde fødder?

Ja, det gør de.Mødre, der ofte tror, at deres børn ikke behøver at have den ortopædiske sko, indtil de har fundet problemet.Men det er en forkert opfattelse.Den ortopædiske sko, der ikke kun kan rette det forkerte ben form, men også forhindre, at foden deformation, så som at hjælpe børn med at udvikle en perfekt og sund fod form .

Hvordan at vælge den rigtige ortopædiske sko?

At vælge den rigtige sko, bør du være base for børns forskellige situation.For eksempel, skal du vælge det milde-grade ortopædiske sko til forebyggende brug eller let fod deformation.Eller er du velkommen til at kontakte kundeservice.

Forebyggelse og Korrektion af flatfoot ,Supinator og pronator ,Valgus Varus ect.

Korrektion princippet:

1.Den menneskelige krop mekanik 2.Knogle recovery system 3.Foden form

OM Princepard :

1.Princepard oprettet i 1993 ,har sin pris-vindende global leder inden for livsstil fodtøj, der designer, udvikler og markedsfører livsstil fodtøj, der appellerer til trend-dygtige børn.Princepard Sko er populære i Easten Europa og Rusland.

Princepard ' s succes bygger på, at det er af høj kvalitet,alsidig og billig produkt linje, der opfylder forbrugernes forskellige livsstil behov.

Produkterne omfatter børn sneaker,kids sandaler,børn, bomuld-polstret sko,kids klud sko.kid ortopædiske sko

FORSENDELSE:

1.Vi giver gratis fragt fra Kina Post, der er Registreret Air Mail-og E-pakke .Det vil normalt tage 7-55 forretning

dage at nå frem til destinationen. (Sat. & Sun. & Helligdage undtaget.) Du kan spore pakken via dette link:

2.Hvis du foretrækker andre hurtig forsendelse, som EMS,UPS, DHL ,FEDEX, bedes du kontakte os først, vi vil give dig konkurrencedygtige forsendelses omkostninger.

3.Poster er generelt sendes ud indenfor 3 hverdag efter din betaling er gennemført. (Sat. & Sun. & Helligdage undtaget.)

4.Alle told gebyrer, afgifter og skatter til at importere til din land, er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesgebyr.Disse ch arges er købers ansvar.

Passer til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
Lining Materiale Mesh
Mønster Type Gingham
Øvre Materiale Ægte Læder
Eneste TPR Gummi
farve Grå sort
Aldersgruppe 12+y
Funktion Åndbar
Element Type casual shoes
Størrelse 21-37 ebro-størrelse
Mærke PRINS PARD
Sæson Fire Sæsoner
Foring Mesh
Køn Unisex
Lukning Type Krog & Løkke
Øvre mesh+ægte læder
Ydersål Materiale TPR
Navn othopedic sneakers til børn
Navn På Afdeling Børn
Indersål Materiale EVA
Indlægssåler Mesh

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer