Nyhed Reduced price!
Bil Oppustelig Seng bagsædet Madras Luftmadras til Hvile, Søvn Rejse Camping Oppustelige Sofa Hynde, Puder og Elektriske luftpumpe

Bil Oppustelig Seng bagsædet Madras Luftmadras til Hvile, Søvn Rejse Camping Oppustelige Sofa Hynde, Puder og Elektriske luftpumpe

kr100.92

-48%

kr194.08

Ny vare

På lager

Tags: sovesofa, broderet pude, olie pumpen overførsel, bed madras, luftmadras reparation, pumpe vand, akvarium pumpe vand, air akvarium pumpe, kit car booster, varmepumpe, vandvarmer.

PVC Bil Oppustelig Seng bagsædet Madras Luftmadras til Hvile, Søvn Rejse Camping Maximumimum Bærende 150Kg

Beskrivelse:

Denne oppustelige seng er en god hjælper til dig, efter lang tids kørsel.Høj kvalitet, blød strømmede PVC-materiale og bølget design, der ikke kun kan give et behageligt miljø i bil, rejse og sove, men også kan skabe en romantisk plads til brugere, der forvandler din bil tilbage på plads i en komfortabel og luksuriøs seng.Let at bruge og spar dine penge.Du fortjener det!

Funktioner:

Lavet af høj kvalitet blød strømmede PVC-materiale, hvilket giver fremragende holdbarhed og komfort.Med en sikkerhed blok at forhindre, at dine børn falde i hullet mellem forsæderne.Interne strømmen effektivt kan blokere i bunden af køretøjet, støj, sikre et helt miljø for dig at sove.Holdbar og stærk, super bæreevne op til 150kg vægt, giver 2 voksne bruger.En elektrisk pumpe, som forbinder til den bil lighter stik giver hurtig og nem inflation.Kompatibel til de fleste biler, sedans, SUV ' er og mini-Van.Velegnet til lange afstande, camping, eventyr osv.Fashionable bølget design, giver en bedre fast virkning, sikrer oppustelig seng mere stabil og holdbar.

Specifikationer:

Materiale: PVC

Farve: Sort, Sølv, Grå (valgfrit)

Størrelse: som billede viser,

Pakke Vægt: ca. 2530-2557g

Pakke Inkluderet:

1 x Oppustelig Seng

2 x Oppustelige Puder

1 x Elektrisk luftpumpe

1 x Sæt Reparation

1 x opbevaringspose

Bemærkninger:

1. Bemærk at spænde dyse under inflationen proces.

2. Bemærk, at 1-3mm fejl på grund af manuel måling.Tak for din forståelse.

3. Skærme er ikke kalibreret samme punkt farve, der vises på billederne kan vise lidt forskellige fra de rigtige objekt.Vær den eneste ene som standard.

OM FEEDBACK:

Hvis du er tilfreds med vores produkter, Pls give os 5 Stjerner

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem og give dig den bedste kundeservice.Vi vil give dig en positiv feedback efter modtagelse af betaling.Hvis du ikke er tilfreds med dine varer, bedes du kontakte vores Kundeservice.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem !BETALING:

1. Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2. Betaling skal være foretaget inden for 3 dage efter bestilling.

3. Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.OM FORSENDELSE:

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak RETURNERING OG REFUNDERING:

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Hjemmehosfeen.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis prod u ct(s) er (er) ikke som annonceret.

Fuction 5 Bagsædet Madras
Standard eller ikke-Standard Nonstandard
Brug Bil Elektrisk Luftpumpe Bed
Materiale PVC
fuction 4 Camping Luftmadras
Teori Vakuum Pumpe
Fuction 3 Rejser Luftmadras
Fuction 1 bil madras
Struktur Booster Pumpe
Fuction Oppustelig seng
Fuction 2 Bil Luftmadras
farve Sort, Sølv, Grå (valgfrit)
Anvendelse Bil Oppustelig Seng
Fuction 6 Bil Elektrisk Luftpumpe
Pres Lavt Tryk
Mærke Aramox
Magt elektrisk
Brændstof Diesel
Oprindelse KN(Oprindelse)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer