Nyhed Reduced price!
Nye Kvinder Sokker Sneakers Let Gå Højt Top Atletisk Støvler Løbesko Kvinde Ny Trend Efteråret Komfortable Sportssko

Nye Kvinder Sokker Sneakers Let Gå Højt Top Atletisk Støvler Løbesko Kvinde Ny Trend Efteråret Komfortable Sportssko

kr81.02

-32%

kr120.88

Ny vare

På lager

Tags: kvindelige kører, boxer tegnefilm, storag kurv, sko sport kvinder, zapato mænd, sort running sko herre, kvinde sok sko sneakers, vapormax kvinder, nike sneakers high top kvinder, kvinder cork sneakers.

STØRRELSEN BESKRIVELSE

Bemærk venligst, at den håndlavede størrelse vil have en fejl på 1-5mm.Hvis dine fødder bliver for tyk eller bredere, skal du vælge en størrelse, der er en eller to større end normalt.Bemærk at måle længden af foden i henhold til den metode, der er nedenfor, og vælg størrelse i forhold til længden af foden.Ikke vælge, baseret på din lokale størrelse, og ikke gætte på størrelsen.

1. Forberede et blankt stykke papir og en kuglepen.

2. Sætte dine fødder på det papir, der naturligt.Særlig opmærksomhed skal rettes til nøgne fødder, og ingen bomuld sokker.

3. Pennen skal være lodret eller skråtstillet 15° for at tegne omridset af foden.

4. Mål din fod længde.

BETALING

I øjeblikket kan du betale med Boleto, Visa, MasterCard, QlWl, Western Union, Maestro debit card, WebMoney og bank overførsel.

Flere betalings muligheder, der vil være tilgængelig på Hjemmehosfeen.dk i fremtiden.

TRANSPORT

Alle vores varer vil blive afsendt til købers adresse, der er oplyst af køber, skal du bekræfte din adresse, før betaling.

Efter betalingen er gennemført, vil vi sende varen inden for 7 arbejdsdage. (Helligdage kan forlænges)

DLIVERY TID

Da købere er fra forskellige lande, kan du efterlade en besked for at høre om den særlige leveringstid.Men vær opmærksom på, at levering tid, vi leverer, er kun til reference og ikke som bevis i en eventuel tvist.Vi kan ikke kontrollere, om post office er forsinket.Vær tålmodig, og vi vil holde sig i kontakt med dig, og posthuset.

VENDER tilbage

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

Hvis du ansøger om en returnering og tilbagebetaling inden 15 dage efter modtagelse af produktet eller anden grund.Du bedes returnere varen inden for den angivne tid, vil vi bekræfte efter at have modtaget produktet, og derefter refundere dig.Men buyershould sørg for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.(Alle vende tilbage forsendelsesomkostninger er købers ansvar.)

FARVE MISMATCH

100% reelle billeder.Men på grund af forskelle i lys, display udstyr, afvigelse og personlig forståelse af farver, det faktiske produkt kan have farve, forskelle med foto.I slutningen, kan du henvise til det faktiske produkt.Selvfølgelig, Hvis du ikke kan lide det, Vi accepterer returnering og refundering.

SERVCE FEEDBACK

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Du efterlade feedback og 5 stjerner hvis du er satisfiedwith vores ltems og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Sko Bredde, Medium(B,M)
Indersål Materiale EVA
Øvre Materiale Mesh (Luft mesh)
Lukning Type Lace-Up
Sport Sko Fordele Comfortable,Breathable,Height Increasing
Ydersål Materiale Gummi
Niveau I Praksis Begyndere
Afstand Til 5 km
Løbesko Farve Sort,Hvid,Pink
Funktion Massage
Køn KVINDER
Athletic Sko EUR Størrelse 35-40 Europæiske Størrelse
Oprindelse KN(Oprindelse)
Passer til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
Teknologi Zoom Air
Sneakers, der er Egnet til kvinder,pige,kvinde
Øvre Højde høj
Mærke PRØV JADE
Udgivelsesdato Spring2019
Model-Nummer FF955
Gældende Sted Hard Court
Sport Type Lys Runing
Kør Sport Sko Sted Outdoor,Rejse,Dagligt

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer