Nyhed Reduced price!
DIYSECUR Fjernbetjening Rfid-Kort Tastatur Dør adgangskontrol System Kit + Magnetisk Lås til Forbedringer i Hjemmet

DIYSECUR Fjernbetjening Rfid-Kort Tastatur Dør adgangskontrol System Kit + Magnetisk Lås til Forbedringer i Hjemmet

kr458.56

-20%

kr573.22

Ny vare

På lager

Tags: stål rfid 125khz, access control system, lykønskningskort kit, Adgangskontrol, adgangskontrol med tastatur, arduino kit rfid, udendørs tastatur døren, adgang lås, keypad rfid, rfid-antenne 125khz.

DIY ID-Kort Adgangskoden Access Control Security System Komplet Kit Sæt

strømforsyning +Magnetisk Lås + 10 nøgleringe + exit-knappen + fjernbetjening

Spar Mere!Nyde Mere!!!

Hvorfor bruge adgangskontrol ?

Med dette system for adgangskontrol kan indstille virksomheden, eller en myndighed i en kontorbygning billede standardisering ledelse, forbedre forvaltningen niveau, på samme tid, standardiserede interne management system.

Hvis induktion kortet tabt, kan straks rapportere tab i system, så selv hvis en anden har afhentet induktion-kortet kan ikke gennem indgangen guard system, der er mere praktisk end almindelig mekanisk lås, mere sikkerhed.

Adgangskontrol med tastatur:

Her er en Dør adgangskontrol med Tastatur RFID-Kort-Læser, kort og få adgang til tastaturet ud af kontakt, det er meget bekvemt at åbne døren, Lang levetid, høj sikkerhed, og de kort, der er vanskelige at kopiere.Det er perfekt til hourse, Kontoret, fabrikken og mange andre felter!

Strømforsyning:

Dette AC110V--240V Strømforsyning til controller er en transformer, der giver en stabil udgangsspænding for access controller, lås, og exit-knappen.

180kg Magnetisk Lås:

Det er en High-performance 180kg holdekraft el-magnetisk lås, som passer til mange adgangskontrol system.Denne elektriske lås kan opfylde dine behov perfekt.

125KHz RFID-Key Fob:

Dette er den 125KHz RFID Nærhed nøglevedhæng, det kan arbejde med produkt, som har RFID-læser.

Exit-knappen:

Denne exit-knappen udbredt i dør adgangskontrol system .Når du ønsker at gå ud, du skal bare trykke på denne Exit-Knappen, så kan du gå ud:

Fjernbetjening:

Dette er en fjernbetjening til Dør adgangskontrol System, efter at du du tilslutter det på dit system, kan du trykke på fjernbetjeningen for at åbne døren på afstand, afstanden kan nå op til 50 meter:

Valgfrit: Hvis du har brug for det-dørklokken, bedes du købe fra dette link!

Dørklokken:

Specifikationer:

Diagram:

Packing liste:

Sikkerhed-Tilstand Fail Safe
Retning INGEN
Mærke DIYSECUR
Model-Nummer t11

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer