Nyhed Reduced price!
Gratis forsendelse for samgsung F2380 NV23WS power board SMMD230 IP-51155A sendt stedfortræder yrelsen med forskellige salgs-foto

Gratis forsendelse for samgsung F2380 NV23WS power board SMMD230 IP-51155A sendt stedfortræder yrelsen med forskellige salgs-foto

kr89.14

Ny vare

På lager

Tags: bestyrelsen magt samsung, curaprox tandbørste, taske foxer, blød tandbørste, Tandbørste, bestyrelsen magt for samsung, kaspersky internet security 2020 nøgle, original power board, iphone x smd, foxer.

køber skal læse!!!

Pls bemærk:

1:Beskrivelse før du køber, skal du omhyggeligt læse de afsnit, skal du sørge for bestyrelsen modeller og maskine modeller, hvis ikke helt sikker på, ret til at købe produktet ikke svarer til det arbejde, det er det ansvar, som en køber, og vi er ikke ansvarlige for, at vi kan acceptere returnering af varer, men vi vil ikke bære transport omkostninger, hvis du ikke forstår problemet, kan du altid sende en mail til os, vil vi svare på din mail, tak!

2.Disse produkter anvendes, komponenter på printpladen ikke nogen brudt,vil vi teste det, før vi sendte ,

3. Alle produkt har været testet inden afsendelse.Hvis produktet ikke er defekt under forsendelse, bedes du informere os med det samme efter din modtog den.

4: du Må ikke åbne en tvist, fordi produktet er gamle.Vi har en detaljeret beskrivelse.Hvis du ikke kan acceptere det, skal du ikke gøre for, og undgå at skabe unødvendige konflikter.Tak!

5:en Del af produktet er nyt og originalt, i tilfælde af varebeholdninger har nye lager, vil vi sende alle de nye produkter, hvis der i tilfælde af nyt materiel udsolgt, vil vi sende den gamle produkter, men alle produkter er nøje testet inden afsendelse, så fortvivl ikke!håber du kan forstå!

6: Alle produkter, der har en tre-måneders garanti periode, hvis den har nogen problemer med kvaliteten, kan du kontakte os ,vi kan ændre varer og vedligeholdelse, Hvis du ikke er tilfreds, vil Vi forsøge vores bedste for at tilfredsstille dig uden tab.donot bekymre sig

Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke Henrylian
Type Indlejret Industrielle Bundkort

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer