Nyhed Reduced price!
35cm-80cm 0,75 mm Tynd Slank Ægte 925 Sterling Sølv Ottekant Slange Kæder Lang Halskæde Kvinder, Børn Piger Smykker Kolye Colier

35cm-80cm 0,75 mm Tynd Slank Ægte 925 Sterling Sølv Ottekant Slange Kæder Lang Halskæde Kvinder, Børn Piger Smykker Kolye Colier

kr46.28

-31%

kr67.10

Ny vare

På lager

Tags: 925 bamoer, jewelri, 925 sølv sterl, neckl, edell halskæde 925, 925 sølv, krave converse, mode smykker, sølv indeholder halskæde, støbt sølv kæde.

Af miljømæssige årsager, kan kunder købe en række produkter på én gang, vil vi sætte produkter i en gaveæske eller nogle gave poser.Hvis du har emballagen krav, beder vi dig give os en besked i forvejen.

For at gøre det lettere for kunderne at få vist produkter, billeder, har den virkning, makeup-produkter, skal du sammenligne størrelsen, og billedet af model iført.For folk, der er ikke helt sikker på størrelsen, så skriv en besked til os.

Stand 100% Nye

Materiale 925 sterling sølv Platinum Belagte

(Nikkelfri Belægning,Allergivenligt)

Længde af halskæde i 14/16/18/20/24/32

Bredde på 0,75 mm Kæde

Vægt omkring 2-5 g

Package: en prøve pakke

Vi garanterer vores 925 Sterling Sølv Smykker er lavet af 92.5% Massivt Sølv.Håndlavede teknologien er nedarvet fra Italien

Hvis du ønsker at købe andre størrelsen for denne stil ottekantede slange kæde eller andre farver, kontakt os venligst.Én gang i løbet 10pcs, vil Vi give din brugerdefineret størrelse.

Hvorfor magnet kan suge Foråret spænde?

Nogle kunder, der har købt den halskæde, der anvendes magnet til at sutte foråret spænde og finde ud af, kan det blive suget op, for at bevise, at vores produkter er ikke sterling sølv.Hvad vi ønsker at sige, er, at vores materiale er at sikre, at sølv, men spændet i foråret, kan ikke foretages med sterling sølv.Fordi vi alle ved, at teksturen af sterling sølv er meget blød, hvis foråret er også brugt til at producere sølv er ikke en fjeder effekt, så foråret er lavet af stål.Den del af den magnet, der kan suge, er foråret en del af spændet.Vær opmærksom på,.Hvordan At Opretholde Sterling Sølv Smykker?

1. Sølv og guld kan ikke bære på samme tid, vil føre til sølv gul

2.  badning eller svømning, bør omgående fjernes alle former for smykker til at forhindre forekomsten af alkaliske produkter fluorid smykker reaktion opstår, og samtidig undgå tab af smykker slip.

3. Undgå kontakt med hårspray, parfume, hudpleje produkter, svovl sæbe, osv., på grund af de kemiske stoffer, der i deres ingredienser, vil føre til sølv smykker og andre smykker kedelig eller endda sort.

4. Motion, tør og ru bør undgå at bære smykker, eller let at fremskynde bære smykker og smykker, der er forårsaget af angreb deformation eller fraktur.

5. Prøv at undgå kontakt med stoffer.

6. Uanset sølv eller andre smykker, er det bedst at fjerne alle de smykker, før de går i seng, næste dag, efter dag, af passende valg af tilbehør til beklædningsgenstande, som er en god vane at bære smykker.Især de længere øreringe, hårdere type af lys kæde, flere fine modeller af smykker, så længe omhyggelig vedligeholdelse, du kan bære på lang sigt, hvilket reducerer menneskelige skader og unødvendig vedligeholdelse.

Om at bære sort sølv smykker problem

Hvorfor har nogle mennesker sætter sølv til sort, nogle mennesker er ikke indlysende?

Fordi hver person er hormonforstyrrende struktur er ikke det samme, nogle mennesker sved indeholder mere syre, nogle mennesker er mindre, nogle personer har en højere ammoniak indhold, så iført sølv har et andet resultat, syre-let sort, syre-Det er ikke let at sort, og endda nogle mennesker, der udskiller en stærk olie vil bringe deres shiny shiny sølv, sølv smykker, de fleste af de Platinum belægning lag (bortset fra en lille del af sølvfarvet pynt), men selv hvis belægningen er der også behov for Omhyggelig vedligeholdelse.Sort løsning, Hvis sølv smykker sort, ikke haste til at vaske med sølv vask, efter alt, er den kemiske økonomi, smykker også har visse korrosion, tør sølv klud rub er dit første valg, kan du også sætte sølv smykker Koks inde i boblen, eller bruge tandpasta til at rense, efter vask, skal du huske at bruge bomuld klud til at rense vand over.

Hvordan til at identificere rent sølv og ikke-ren sølv produkter

1, mark.Sølv smykker generelt bør være markeret med en sølv initialer ("S" eller "Sterling") mark.Standard-sølv-mærket er S925. Fuld sølv-mærket er S990. Men der er mange lande, der ikke udskrives på sølv smykker.

2, farve.Sølv smykker oftest gullig hvid, sølv, var blød metalglans.Vil ikke være så lyse som rustfrit stål, men også på grund af let oxidation, over tid, vil farven blive mørk gul-hvid.rhodineret sølv farve vil være mere lyse, længere farveægthed.De fleste sterling sølv produkter er rhodineret.

3, tung vægt.Tætheden af sølv er 10.53 g / cm3. smallerThan platin, guld, større end kobber, med ingen hånd-vedhæng føler.Nålen kan mærke, kan du bøje.Denne metode kan skelnes fra platinum master, K hvid guld eller sølv imiteret sølv smykker.

4, syre-test.Sølv opfylder enhver syre, der vil ændre farve, eller endda opløst.Hvis en dråbe af koncentreret saltsyre er tilføjet til indersiden af sølv smykker, en hvid mossy sølvchlorid bundfaldet er straks dannet.Andre ædle metaller, der ikke har dette fænomen.Platin belagt sølv, for at blive brudt test plating.

5, lyd rim.Efter den standard, sølv smykker landing lyder kedelige, ikke hoppe, ikke ruller.

6, hoppende: Sølv smykker tabt på jorden hoppende mindre, og metallegering smidt på jorden vil hoppe.

Stil Trendy
Metal Stempel 925 Sterling
Mærke windshow
Model-Nummer AAX020/019 kort og lang kæde halskæde
Vigtigste Sten INGEN
Form\mønster RUNDE
Vedhæng Størrelse 925 slange kæde
Kæde Type Slange Kæde
Guld Farve Vil online produkter
Certifikat Type NGTC
Metaller Type SØLV
Side Sten INGEN
Køn KVINDER
Halskæde Type Halssmykker
Lejlighed fødselsdag
Dropshipping Ja
Længde 35cm/40cm/45cm/50cm/60cm/70cm/80cm
Bredde Af Kæde 1 mm 2 mm bredde er til rådighed

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer