Nyhed Reduced price!
AAA+ 5.5

AAA+ 5.5" for Samsung Galaxy J7 Pro 2017 J730 SM-J730F J730FM/DS J730F/DS J730GM/DS LCD-Skærm Touch screen Digitizer Assembly

kr120.03

-20%

kr151.90

Ny vare

På lager

Tags: display j730, j7 lcd -, j7 lcd-pro, j5 pro, fonden samsung j7 pro, samsing j730 lcd -, es155, j530, j730gm skærm, samsung j7 j730f lcd -.

AAA+ 5.5" for Samsung Galaxy J7 Pro 2017 J730 SM-J730F J730FM/DS J730F/DS J730GM/DS LCD-Skærm Touch screen Digitizer Assembly Beskrivelse:

* Ingen døde pixel - reservedel * 100% Testet én efter én, før forsendelse * Hurtig levering, forsendelse i 1-3 dage * Efter salg service: Fremragende med 100% tilfredshed Kompatibel Med: Udskiftning 5.5" Samling Til Samsung J730/ J7 Pro 2017 BEMÆRK:

1.TFT LCD-skærmen er lidt tykkere end de originale lcd og oled Lcd-skærm,som ikke kan perfekt match, når de installere det,men funktionen er god.

2. TFT-Skærm til at være lidt tykkere end AMOLED,vil vi teste skærmen før forsendelse,og TFT varer kan også justere lysstyrke, hvis du har brug for flere varer af høj kvalitet,vi foreslår, at du vælger AMOLED-version.

Pakke inkluderet:

1 x Udskiftning Forsamling J7 Pro J730 J730F

1 x Gratis Værktøj

Hvordan at Installere:

1)De-flex-kabel er meget følsomme og let beskadiget.Håndtag omhyggeligt.

2)Særlige værktøjer og færdigheder, der er nødvendige for at erstatte denne dele.

3)prøv at håndtere reparation eller udskiftning arbejde i et tørt og støvfrit miljø uden direkte sollys.

4)ved installation af denne konto bør være udført af en kvalificeret person.

Levering detaljer:

Skib Fra Kina (7~35 arbejdsdage til Verdensomspændende)

Returret:

Bekræft venligst varen er præcis, du har brug for.Hvis køber har købt en forkert vare, ikke har brug for den vare, kan du ikke installere den vare, eller nogen andre købere årsager returnerer, køber skal betale retur fragt og 15% af betalingen for den sælger, der har ansvaret(Eksempel: shipping gebyr, Genindsætning gebyr, ekspeditionsgebyr og så videre.

Garanti:

Vi tilbyder en 30 dages garanti på alle vare, som vi sælger.

Rabat:

Vi opfordrer engros ordrer, og vil du tjene store rabat, hvis har brug for store mængder.

Jo mere du køber, jo mere rabat du vil få.

For hele salget, kontakt os først for særlig rabat.

Vores historie:

Grundlagt i 2014, som vi er en Virksomhed, business Salg.Lageret ligger i Kina , Shenzhen, en by ud for HongKong.

vi er primært beskæftiget med forskning og udvikling, indkøb, produktion og salg af mobiltelefoner, tablets og bærbare tilbehør.Vi serverer enkeltpersoner, værksteder, forhandlere og grossister.Vores produkter er tilgængelige i en bred vifte af produkter og har deres egen faglige test institutioner. at give kunder med fred i sindet produkter.

Vores Mål: Vi har altid været at levere Kvalitet første Kunden først " til at give kunderne en tilfredsstillende service og værdifulde produkter og tjenester, og vi skal give hurtig og omfattende service.

Fremtiden: Vi har en masse unikke produkter og en god udviklingsplatform og rig erfaring, som gør os trygge i den business af elektronik området og har etableret et godt ry.Det er vores forretningsfilosofi og forventning til at forbedre os selv, hjælpe vores kunder med at øge deres konkurrenceevne, opnå win-win samarbejde og udvikle sig sammen.

Feedback:

Inden de forlader os, neutral eller negativ feedback, bedes du e-mail til os og lad os tage os af ethvert problem, du måtte have.Vi tager os af ethvert problem, der er bragt til vores opmærksomhed, og vi besvarer alle mails, der er sendt til os.Hvis vi ikke komme tilbage til dig inden 24 timer.Venligst e-mail os igen.

Materiale TFT
Skærm > 3"
Certificering INGEN
Kompatible Mærker For Samsung Galaxy J730 J730F
Oprindelse KN(Oprindelse)
Type LCD - & Touch Screen Digitizer
Touch-Skærm Type Kapacitiv skærm, multi-touch
farve Sort/Hvid/Guld/Lyserød
Model-Nummer For Samsung Galaxy J7 2016 J710 J730
Størrelse 5.5 inch
Punkt Betingelse Ny
kvalitet 2 AMOLED
Kvalitet Og Kontrol Alle er testet inden levering
LCD-Kit Ja
Kvalitet 1 TFT
Display Opløsning 1920x1080

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer