Nyhed Reduced price!
1 stk Universal Fjernbetjening, To-Cylindret Nitro Motor Gløderør Driver RCD Auto Booster Tænder Skifte fr RC Fly DIY Dele

1 stk Universal Fjernbetjening, To-Cylindret Nitro Motor Gløderør Driver RCD Auto Booster Tænder Skifte fr RC Fly DIY Dele

kr84.31

-11%

kr95.79

Ny vare

På lager

Tags: diesel gløderør, rc gas fly, RBR, motor simulation model, baggrund for fødselsdagsfest, flight controller, Methanol, rc kontrol remot, dle, nitro motor.

1 stk Universal Fjernbetjening, To-Cylindret Nitro Motor Gløderør Driver RCD Auto Booster Tænder Skifte fr RC Fly DIY Dele

Bemærk: Vi har ikke instruktioner, du forstår

Der er to måder til at betjene udstyret:

(1) Start-tilstand, som er den maksimale output strøm af udstyr, drive varmt hoved til red hot staten til at lette start af motor,

(2) Stabilisere tilstanden, der er udstyret udgange med halvdelen af magten, kun for varmen hovedet drevet er tæt på red heat, kombineret med at motorens egen magt til at øge konstant hastighed, og den strømbesparende tilstand er meget stabil.

Instruktioner:

- Når styresignalet puls bredde er mindre end 1,4 ms, enheden er i off-tilstand.Når pulsen bredde er større end 1,4 ms og mindre end 1,6 ms, enheden fungerer i stabiliserings-tilstand.Når pulsen bredde er større end 1,6 ms, enheden fungerer i start-tilstand; som regel et af remote controllere kan angives.En inaktiv to eller tre gear skifte kontrol enheden.Når enheden kommer ind i start-tilstand, vil det automatisk gå i stabiliserings-mode efter 30 sekunder af drift.Den maksimale drift i stabiliserings-tilstand er mindre end 5 minutter, og det skifter den automatisk til stilstand.Det udløser skifte gentages, og de timer vil blive re-timet.Derfor, efter at have startet motoren, kan brugeren ikke har Bekymret glemmer at sætte kontakten i den slukkede position, det er farligt ikke at dræne modtager batteri.

Indikator status beskrivelse:

(1) Rød LED slukket: ingen forsyningsspænding, skal du kontrollere forbindelsen

(2) Den røde LED blinker langsomt (på 0,25 sekunder, slukket i 2 sekunder): strømforsyningen er normal, modtageren kontrol signal er normal, og enheden fungerer i slukket tilstand.

(3) Den røde LED blinker hurtigt (på for 0,5 sekunder, slukket i 0,5 sekunder): ingen kontrol signal, eller den netspænding, der er unormale.

(4) Den røde LED er altid på, og den blå LED er altid på.Enheden fungerer i start-tilstand.Hvis der er en ekstern summer, buzzeren lyder.

(5) Den røde LED er altid på, og den blå LED blinker.Enheden fungerer i stabiliserings-tilstand.Hvis der er en ekstern summer, hullet skal lyde.

(6) Den røde LED er altid på, dørklokken lyder, men den blå LED er slukket, er den varme hovedet er beskadiget (sikring eller dårlig kredsløb kontakt).

Efter DIY-pad S1 er kortsluttet, grænsen af op til 5 minutters drift i stabiliserings-tilstand kan blive annulleret.

Funktioner:

- Levere strøm til to-cylindret motor samtidigt

- Uafhængig strømforsyning, der arbejder spænding 3,2 V-8.4 V

- Rød og blå LED-lys, der viser det aktuelle arbejde tilstand

- Glow plug on-off afsløring

- Arbejdstid, kortslutning, lav spænding og overophedning beskyttelse

- Tre stilling tilstande mulighed, kan det være forbundet med en buzzer udefra

Anvendelsesområde:

- Start og stabiliserende for to-cylindret motor

- Start og stabiliserende to enkelt-cylindrede motorer, samtidig

Pakken Indeholder:

1pc x Remote Switch

1pc x Forbindelsen Wire Sæt

A: modtager

B: RCD3004

C: ekstern aktiv buzzer interface

D: den sorte ledning er forbundet til motoren boliger, og den røde ledning er forbundet til to varme flasker henholdsvis

E: batteri 3.2-8.4 v

Materiale Sammensat Materiale
Oprindelse KN(Oprindelse)
Af Forbrugsstoffer Samlet klasse
Tekniske parametre Værdi 2
Opgradering Af Reservedele/Tilbehør Fjernbetjeningen to-cylindret Nitro Motor Gløderør Driver
Fire-hjulstræk Egenskaber Assemblage
Bruger Biler & Fjernbetjening Legetøj
Mærke SHUAICHI
Model-Nummer for rc model diy dele
Fjernbetjeningen Peripherals/Enheder RCD Tænder Skifte
For Køretøj Type Fly
Akselafstand Skruer
Størrelse as show
RC Reservedele & Accs Stik/Ledninger

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer