Nyhed Reduced price!
Anime Et stykke ruffy Trafalgar Lov Cosplay ku frakke+vest+shorts til mand/voksne Gratis Fragt

Anime Et stykke ruffy Trafalgar Lov Cosplay ku frakke+vest+shorts til mand/voksne Gratis Fragt

kr511.00

-10%

kr567.78

Ny vare

På lager

Tags: santa voksen cosplay, jacket men one piece, lovgivning, ruffy passer til, herretøj shorts bukser, Trafalgar, synd, mænd kort, cosplay kakashi, lov trafalgar.

Navn: Animationsfilm Et stykke Ruffy Trafalgar Lov Cosplay ku kappe tøj Gratis Fragt

Produktets Stand : Ny

Forsendelse Meyhods: Ved China Post Luft / EMS

Shipping Time: 15-26days ( CPAM(GRATIS) ), 5-13days ( EMS )

Når du bestiller,bedes du fortælle mig, din højde,bryst,talje,hofte og skulder størrelser

Sættet indeholder:frakke+ vest + shorts

størrelse

S

M

L

XL

XXL

Brystet(cm)

79-87

87-95

95-103

103-111

111-121

Talje(cm)

60-67

67-74

74-81

84-87

87-97

Hofte(cm)

86-92

92-98

98-104

104-110

110-120

Højde(cm)

160-165

165-170

170-175

175-180

180-190

Om Produktet

Alle vores produkter er de samme som hvad billederne viser. (Bemærk acceptere, at der ville være mindre forskel på grund af lyset i at fotografere.) Hvad du ser, er hvad du vil få.Hvis du interesserer dig for detaljer, en masse, så tjek vores detaljerede billeder, lige så omhyggeligt som muligt.Vi forsøger vores bedste for at tilbyde dig den all-around fotos af vores produkt.

Om Shipping Adresse

Bemærk sørg for, at den adresse, du sætter, når du placerer ordrer i Hjemmehosfeen.dk der er ret.Vi ville sende varen til den adresse, der er tilbage i Hjemmehosfeen.dk.kom.Hvis det sker, at du ønsker at ændre adressen, bedes du venligst skrive i Hjemmehosfeen.dk for note.

Om Pakke

Alle vores produkter vil blive behandlet inden afsendelsen, og at det ville være godt pakket i tilfælde af, at det ville blive beskadiget i fragt.

Om Shipping Metoder og Forsendelse Dage

Efter modtagelse af din ordre, vil vi arrangere en forsendelse inden for 3 dage.Hvis du vil have os til at sende med China Post Air Mail, som er gratis, det ville tage længere tid om at ankomme.Det er omkring 15 til 30 dage. (Obs: Tyrkiet og Brasilien købere vælg ikke denne metode, da den ikke kan komme i Tyrkiet og Brasilien.) Hvis du ønsker at få varen hurtigere, kan du vælge DHL eller EMS.Tag USA som eksempel, ville det tage omkring 5 til 7 dage til at ankomme i EMS og 3 til 5 dage med DHL.Hvis du gerne vil spore din ordre, kan du gå til for detaljer eller E-mail os for ch ecking.Når vi sender pakken, rederiet kontrol, når pakken sendes.Så vent for pakken at ankomme.Hvis det tager længere tid end forvente, så fortæl os om vi ville ind og skynde rederiet.

Om Feedback

Feedback er meget vigtig for os.Når du har modtaget et produkt fra os, vil vi sætte pris på det, hvis du lader positiv feedback (5 stjerner) i vores butik.Men hvis du ikke er tilfreds med vores produkt, kan du kontakte med os, for det første, inden de forlader feedback.Vi ville sætte pris på det, hvis du lad ikke negative feedback, uden at fortælle os.Vi vil gøre vores bedste for at give løsning, når du sagde at købe erfaring er ikke så god som forventet.Kommunikation er meget vigtig.Du kunne vise os positive tilbagemeldinger, du har lavet til os

når du ønsker at placere flere ordrer hos os.Vi vil give dig rabat på varer i den fremtidige ordrer.

Om Returnering Af Produktet

1.Jeg f returnering er forårsaget når der er problemet i vores produkter, vil vi bære den shipping gebyrer.Men vi har brug for din hjælp til at tilbyde os billeder for os at vide, at de produkter, der er dårlige i kvalitet.

2. Hvis du returnerer skyldes kun, når køberen er ikke tilfreds med stilarter eller farver eller andre årsager, som ikke er med hensyn til kvalitet, købere bør bære shipping cost.

Du bedes informere os, før du sender tilbage produkter, så vi kunne modtage produktet uden problemer.Brug boksen til at pakke det produkt, således at det ikke vil blive beskadiget, mens forsendelse.Og du må forstå, at vi gør det refusion når vi har modtaget varen tilbage.Og vi kan ikke refusion, når varen er dårlig til videresalg.

Din tilfredshed er vores højeste prioritet.Vi vil gøre vores bedste for at tilbyde dig vores bedste service og de bedste produkter.

Stil ÉT STYKKE
Materiale Polyester, Viskose
Komponenter Jakker
Stof Type Lærred
Kilde Type animationsfilm
Køn MÆND
Navn På Afdeling Voksen
Element Type Costume Kits
Tegn Tegnefilm Karakter Kostumer
Mærke fe dreamer
Funktion ruffy
Til Særlig Anvendelse Kostumer & Tilbehør

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer