Nyhed Reduced price!
AKARZ naturlige rene Uraffineret Kakao smør, Fløde høj kvalitet Fødder hudpleje Fjern Foden Døde Kridtning Skønhed Fødder Care Cream

AKARZ naturlige rene Uraffineret Kakao smør, Fløde høj kvalitet Fødder hudpleje Fjern Foden Døde Kridtning Skønhed Fødder Care Cream

kr42.68

-34%

kr65.63

Ny vare

På lager

Tags: makeup voks, cream, facial scrub, max smør, creme hæl, fødder smerte creme, melanin, creme til ansigtet for at fjerne døde hud, creme fødder, fødder spray, øjet salve.

Forskellen mellem Uraffineret Kakao smør og Kakao smør

Uraffineret kakaosmør :Uraffineret er en ren naturlig, lys gul pasta.Det bevarer den oprindelige smag af Kakao smør.Nogle mennesker kan ikke lide sin smag, og nogle urenheder, der er fundet efter smeltning.Oftere; eller smøre huden direkte (ansigt og krop, både voksne og børn er til rådighed), meget god anti-rynke solcreme fugtgivende effekt, men dette er 100% ren Kakao smør, ingen forfalskning, skal du være opmærksom på ikke at bruge For meget, for meget, vil synes at være en smule fedtet, men det absorberer hurtigt, glider og ikke klistret.

Kakaosmør:Raffineret er hvid, er det ud fra uraffineret shea smør efter en simpel fysisk behandling for at fjerne den farve og smag, affarvning og luftrensning ingen smag og urenheder, det er mere egnet til at gøre creme, lotion, og andre hud pleje produkter.

Kakao smør, også kendt som kakaosmør, er en art af plante-stearat, der er klemt fra kakao flydende.Dens flydende citron til lys gul, og det er lys gul, når det er solidt.Den er brun og har en særegen duft af kakao.Det er en kort afstand mellem vision, under 27 C. kakaosmør er den mest stabile spiselige olie er kendt.Det indeholder naturlige antioxidanter, som kan forhindre forværring.Dets C begynder at smelte.Med temperatur stiger Den grad vil hurtigt stege og smelte helt på 35. Så det er en slags hårdhed, opløse og hurtigt.Dets brug, på grund af dens smurt konsistens og sød duft, er råmateriale for mange af høj kvalitet kosmetik-og high-grade hud pleje produkter.

Brug Spa , Massage , Aromaterapi
Type Fod Creme
Pleje Ansigtspleje, hudpleje, kropspleje
Mærke AKARZ
Ingrediens Uraffineret Kakao smør
Model-Nummer AYCL2102
Land/Område for Fremstilling Frankrig
Æteriske olier Kvalitet Top-kvalitet af varer
Oprindelse KN(Oprindelse)
Gælder huden Alle Hud
Virkning Fugter, Hydreret Fade, Rynker
NETTO VÆGT 60G 120G 240G
Certifikat Nr. ISO/9842_2005_13587

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer