Nyhed Reduced price!
Universal 8 USB-Porte, Led Display OS, EU, UK Stik Oplader Adapter Strømforsyning Adapter Stik Smart Oplader Til xiaomi

Universal 8 USB-Porte, Led Display OS, EU, UK Stik Oplader Adapter Strømforsyning Adapter Stik Smart Oplader Til xiaomi

kr133.70

Ny vare

På lager

Tags: ge smart plug, plug xiaomi, 4x-port usb-oplader, el-saver, multi smart plug, mini oreo, spar strøm, ilepo 8 ports usb-oplader, 8 port smart usb oplader, , 5v oplader uk.

betaling og forsendelse:

For at sikre, at du modtager din ordre skattefri ved import, vil vi erklære det som en "GAVE" med en lavere værdi.Denne lavere pris, der ikke afspejler den samlede pris, du har betalt, eller markedsværdien af det produkt, og gælder muligvis ikke for lande med forskellige told-regler.Eventuelle afgifter eller gebyrer, der er købers ansvar.Hvis pakken ikke kan leveres på grund af købere årsag (herunder at nægte at underskrive), bør køberen har råd til alle de ekstra omkostninger! 1.Vi accepterer betalinger via Hjemmehosfeen.dk SPÆRREDE 2.Betaling skal være foretaget inden for 3 dage efter bestillingen. 3.Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt,vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage. 4.100% af alle leverede produkter vil blive testet før levering, og vi garanterer at alle vores produkter får du vil være arbejde til alle lige. 5.Vi har i øjeblikket skib til hele verden countried.Bortset fra APO/FPO hjælp af pålidelige tredjepart kurertjenester. 6.Hvor lang tid det tales for mig at reveive ordrer. 7.Den tid, det tager at modtage din bestilling er afhængig af 2 faktorer:levering metode, du vælger, og ordregennemførelse periode.Bemærk venligst, at vi gør vores bedste for at sikre, at du modtager din ordre rettidig.Nedenstående er anslået tidsrammer.

Levering metode:

Nedenstående er vores partnerskab logistik virksomheder og forventet tidspunkt rammer.Tid i transit varierer afhængigt af hvor du,re placeret.

Levering Metode Skøn Tid

DHL 3~7 dage

FEDEX 3~7 dage

UPS 3~7 dage

EMS 8~12days

Hjemmehosfeen.dk Standard Shipping 19-39days

Hjemmehosfeen.dk Premium Shipping 10-15 dage

Vi er ikke ansvarlige for forsinkelser eller andre problemer, der er ansvarlig for shipping service.Men vi vil hjælpe dig med at spore pakken, indtil du får.

Om Garantien:

1.De produkter er af højeste kvalitet,så hvis du ikke er tilfreds med en vare, du har købt,kan du kontakte vores Customer Service Team .Så hurtigt som muligt.Vi vil være i stand til at hjælpe dig med alle afkast og tilbagebetalinger, der er baseret på betingelse af varen.

2.Hvis de varer du har modtaget, ikke er som beskrevet.Oplys os og sende os tilbage inden for 3 dage om tilbagebetaling.Vi vil tilbagebetaling inden for en uge efter modtagelsen af returvarer.

3.Vi tilbyder 3 måneder garanti på alle vores produkter.Alle varer skal returneres i deres originale tilstand

Bemærk venligst, at følgende elementer er nonreturnable:

1).Brugte Varer

2).Poster uden vores klistermærke eller original emballage

3).Varer der ikke er sendt fra os

Bemærk:Kunden skal bære udgifterne til forsendelse varer tilbage,vi vil betale for forsendelse til den på ny.

Certificering Af Kvalitet FCC
Kompatible Mærker Universal
Støtte hurtig opladning teknologi No
Plug For US, EU and UK sockets enchufe (optional)
Mærke Glanzi
Input 100-240V/1.2
Type Universal 8 USB Port Display Screen
USB-Porte ≥6
Kabel Længde Om 150cm
Strømkilde USB
Output Interface 5V/2.4 EN
Model-Nummer YC-CDA6

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer