Nyhed Reduced price!
PLstar Kosmos 2020 sommeren Nye Mode Kvinder Mænd T-shirt Danny DeVito i Nacho Cheese Smag 3D-Print Casual Cool t-shirt

PLstar Kosmos 2020 sommeren Nye Mode Kvinder Mænd T-shirt Danny DeVito i Nacho Cheese Smag 3D-Print Casual Cool t-shirt

kr48.29

-28%

kr67.10

Ny vare

På lager

Tags: nicolas cage tilfælde huawei, brand mænd, dolcegabanna, batteri huawei y9, buffon, nicolas cage halskæde, flex-mate 10 lite, dolc, nicolas cage wiki, nicolas cage bære.

Vores service 1 - Vi leverer produkt af høj kvalitet. 2 - Du vil købe direkte fra kina med en fabrik. 3 - Vi kan tilbyde Drop Shipping og Design nyeste stil for dig. 4 - Hvis du gerne købe større mængder,bedes du sende en e-mail til os, vil vi give dig den bedste pris! 5 - sørg for at dit navn, adresse, postnummer, by, etc., korrekte og fuldstændige. 6 - lad os få tid til at tale med dig, må du ikke åbne tvist først.Om Farve, Forskelle, på Grund af begrænsninger i fotografi og de uundgåelige forskelle i skærm indstillinger, de viste farver kan ikke være 100% det samme med de faktiske elementer.Håber du kunne forstå det godt.Tak!Tak for din støtte og ønsker dig et behageligt online shopping.

Forsendelse

1)Varer vil blive afsendt inden for 1-3 hverdage efter vi bekræfte din betaling. 2)fortæl mig Venligst, i din nuværende adresse, efter at din betaling inden for 1-2 dage; ellers sender vi din konto baseret på din Escrow-adresse, så sørg for at det er korrekt. 3)Før bestilling bedes du kontakte os for at bekræfte dit foretrukne forsendelse metode.Normalt tager det 20-50 dage for ankomst med fly Mail, og tager 3-10 arbejdsdage, af Express. 4) nogle gange ville det være længere på grund af dårligt vejr, er spild af tid, i fortoldningen.Således skal du vente tålmodigt, når du ikke modtager din vare til tiden.Hvis du ikke modtager den vare, som i tredive dage, bedes du kontakte os, og så vil jeg hjælpe dig med at spore det.Betaling Metode, Vi kun acceptere en Spærret konto,Kreditkort,Western Union.Du bedes betale inden 7 dage efter bestilling.Returret Kun defekte produkt vil blive tilbudt udveksling.Defekte produkter skal returneres inden 30 dage fra den dato du har afgivet din ordre.Det kan tage op til 7 arbejdsdage at behandle din retur, efter vi har modtaget din vare.Køber er ansvarlig for alle yderligere shipping gebyrer.Feedback

1)Din Feedback er virkelig vigtigt for os, bedes du tage et par sekunder til at forlade en god feedback hvis du er tilfreds med vores produkt og service, tak så meget !! 2)Vi kan altid tilbyde den laveste pris for bedste varer og service til dig. 3) skal Du kontakte os inden de forlader neutral(3 stjerner) eller negative(1-2 stjerner) feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse problemet, og efterlade dig en glad shopping humør her.Tak!Kontakt Os

1)Hvis du har nogen spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os!Tak ! 2)Vi må forsøge at svare så hurtigt som muligt.men lad forsinkelse respons til ikke-forretningsmæssige tid.vi vil være glade for at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have, så er du velkommen til at kontakte mig.Tak for din støtte !Q: Hvordan betaler jeg for mit køb?A: vi accepterer følgende betalingsmetoder: MasterCard, Visa, Maestro, WebMoney, QIWI Wallet, Bank Overførsel, Western Union.Q: Er der et tracking Nummer til min konto?A: Ja, vi sender alle ordre med deres Tracking-Nummer, og du kan se forsendelsesstatus t ' s engros-pris?A: Hej, tak for din henvendelse, hvis du ønsker at købe ind i store mængder, send en e-mail til os, vil vi give dig den bedste pris, tak!

Mærke PLstar Kosmos
Køn MÆND
type5 camisetas t-shirt kvinder tees toppe sjove kreative tøj
Ærme Længde(cm) Kort
type6 sommer stil mænd kvinder 3d-tee shirt Crewneck t-shirt
Toppe Type Tees
type1 trykt t-shirt mænd kvinder sommer t-shirt til kvinder top
Ærme Stil Regelmæssig ærme
Element Type toppe
Type3 mode print korte ærmer 3d-t-shirt mænd kvinder
Hætteklædte No
Stof Type Klædes
type4 sommer stil 3d-t-shirt kvinder mænd t-shirts
Stil Mode
Mønster Type Udskriv
Krave O-Hals
tyep7 mænd/kvinder 3d tiger t-shirt trykt dyr kortærmet t-shirt
Materiale Spandex
Type2 3d-herre t-shirts mode Unisex kvinder mænd 3d-t-shirt

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer