Nyhed Reduced price!
Julegaver Hip Ryster Med Musik Santa Claus Form Dukke Elektrisk Legetøj, Julepynt Forsyninger

Julegaver Hip Ryster Med Musik Santa Claus Form Dukke Elektrisk Legetøj, Julepynt Forsyninger

kr35.10

-31%

kr51.59

Ny vare

På lager

Tags: julepynt tablr toppe, dukke santa, julepynt bøsse, snemand, juletræspynt red legetøj, Santa Claus Toy, musik santa claus, santa claus snemand, santa claus synge, fastgørelse jul legetøj.

Funktioner:

1. Sikkert materiale: produktet er lavet af PVC og flannel materiale, miljøvenlig, sikker, blød og komfortable, egnet til brug som et stykke legetøj, og holdbart.

2. Udseende: produktet er designet i form af Santa Claus, den røde og hvide farver er meget smukke, udtrykket er naturtro, handlingen er sjov, og alt i alt er interessant.

3. Elektrisk legetøj: produktet er designet med et indbygget batteri.Der er et skifte på hoften.Tryk på og hold kontakten, og dukken vil danse frit med musik.Modellen er udsøgt og smuk, og det er en ornamental dekoration.

Beskrivelse:

Dette produkt er en Santa Claus dukke elektrisk legetøj.Det er en lille og udsøgt form.Den kan afspille musik, når kontakten er tændt, og dukken kan danse.Det kan bruges som en Jule dekoration og pynt.

Specifikationer:

Materiale: PVC - +flannel

Størrelse: 12*11*30cm

Vægt: 323g

Style: tommelfinger, gavepose, guitar model (valgfrit)

Pakke Inkluderet:

1* Santa Claus dukke (uden batteri)

Bemærkninger:

1. På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Vi garanterer stil er den samme som vist på billederne.

2. Tillad lille dimension forskel på grund af forskellige manuel måling.

Model-Nummer Santa Claus dukke
Oprindelse KN(Oprindelse)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer