Nyhed Reduced price!
WiFi Smart Termostat temperaturregulator for Vand/El-gulvvarme Vand Termoregulator med DS18B20/NTC Sensor

WiFi Smart Termostat temperaturregulator for Vand/El-gulvvarme Vand Termoregulator med DS18B20/NTC Sensor

kr64.90

-13%

kr74.61

Ny vare

På lager

Tags: intelligent termostat, ntc termistor, heat sensor temperatur, station meteo sans fil misol, ds18b20 vandtæt, kontrol af temperatur, ds18b20, termostat wifi, ciffer termostat, digital termostat controler..

Temperatur

Controller

Produkt Navn: Termostat

Produkt model: DTC1200

Forsyningsspænding: AC110~230V

Temperaturområde: -40°C~+99°C

Temperatur måling nøjagtighed: ±1 °C (-40 °C ~ +70 °C)

Sensor line længde: 100cm

Termostat størrelse: 93mm*56mm*34mm

Output-kapacitet: køling (kompressor 3A) varme (10A/250V)

Indstilling af parameter metode:

Når termostaten fungerer normalt, skal du trykke på tasten og hold den nede i mere end 3 sekunder for at indtaste parameteren ændring tilstand, "Set" - indikatoren lyser, og digital tube viser koden "F1" for det første menupunkt.Tryk på eller for at justere koden i menuen element op eller ned , skal du Trykke på knappen vises parameter indstilling af værdien af den aktuelle menu, eller tryk på tasten, og hold den nede, og derefter kort tryk på eller-knappen for at justere lyden op eller ned og vise parameter-indstilling af værdi på den aktuelle menu, hold knappen nede, og tryk på eller på knappen på samme tid, for hurtigt at justere Eller ned og vise parameter-indstilling, værdien af den aktuelle menu.

Lange tryk på og tasterne på samme tid, så strøm på, de parametre, der vil blive nulstillet til fabriksindstillingerne.

Brugsvejledning:

1.Når termostaten fungerer normalt, vil tryk på og hold tænd / sluk-knappen i mere end 3 sekunder for at slukke for termostaten.Når termostaten er slukket, skal du trykke på og holde tænd / sluk-knappen i mere end 3 sekunder til at dreje på termostaten.

2.Når termostaten fungerer normalt, digital tube viser den aktuelle temperatur måling værdi, og genkender automatisk og skifter til køling og varme, der arbejder mode.

3.Når den målte temperatur ≥temperatur-indstilling af værdi + temperaturforskellen indstilling af værdi, det kommer til køling staten, Cool indikator lys er tændt, og at den normalt åben kontakt køle relæ er lukket, er den Cool indikator blinker, hvilket indikerer, at køleanlæg er i kompressor forsinkelse beskyttelse tilstand, når temperaturen er målt ≤Temperatur indstilling værdi, Cool-indikatoren er slukket, og den køle relæ normalt åben kontakt er afbrudt

4.Når den målte temperatur er mindre end eller lig med temperaturen indstilling af værdi-temperaturforskellen indstilling af værdi, det træder ind i den varme tilstand, det Varme indikator lys er tændt, og at den varme relæ normalt åben kontakt er lukket, når den målte temperatur ≥ temperatur indstilling værdi, Varme-indikatoren er slukket, og den varme relæ normalt åben kontakt afbryd forbindelsen.

Indikator status beskrivelse:

Indikator

Funktion

Bemærk

Cool Indikator lys

På: køling arbejde;Off: køling off;Blinker: tryk på delay

Cool、Varme to-indikatoren lyser ikke kan være på samme tid

Varme-indikatorlys

På: varme, der arbejder; off: varme off

Sæt Indikator lys

På: parameter indstilling status

Data Indikator(blå、gule lys)

Transmission af Data indikator

Gult lys: distributionsnet indikator

Net Indikator lys

På: online Blottere: offline

Angiver, om den APP, og den enhed, der er tilsluttet

Menu funktion beskrivelse:

Menu logo

Menu funktion

Indstillingsområde

Fabriksindstilling

F1

Temperatur indstilling værdi

-40.0~99.9℃

10.0℃

F2

Temperatur forskel indstilling af værdi

0.3~10.0℃

1℃

F3

Tryk på delay tid

1~10min

3 min

F4

Temperatur korrektion

-10.0~10.0℃

0℃

1. Temperatur indstilling (omgivende temperatur, der kræves af brugeren): brugeren kan tilpasse det på termostat eller en APP, og den indstillingsområde er -40 til 99,9 grader Celsius;

2. Temperatur forskel indstilling: Sæt forskellen mellem mål temperaturen af varme eller køling, når de arbejder ved en konstant temperatur, for eksempel, mål temperaturen er 40 grader, temperaturforskellen er sat til 2 grader, og den varme vil stoppe, når temperaturen når op på 40 grader, og angiv den konstante temperatur-tilstand , Når temperaturen falder til 38 grader, re-indtaste den varme tilstand, denne værdi adskiller sig ved 2 grader, er denne værdi kan justeres ved at værten eller en APP, indstillingsområde er 0-10 grader;

3. Kompressor forsinkelse: Denne funktion er generelt bruges til kompressor køleanlæg.Hvis en termostat, der er anvendt i køleskab og fryser, denne værdi skal fastsættes.Ifølge tilbage pres på kompressoren, den generelle indstilling værdi er 3-6 minutter.APP ' en til at justere, indstillingsområde 0 til 10 minutter.

4.Temperatur korrektion: bruges til at korrigere den værdi for temperaturen i øjeblikket opdaget af termostaten, korrektion ligge i området fra 0 til 10 grader Celsius

Distributionsnet beskrivelse:

1. Du kan downloade den "Tuya Smart" - APP i APP store, og til at registrere og logge ind.

2. Klik På Tilføj Enhed.

3. Første strøm på enheden, skal du slukke efter 10 sekunder, og tænd igen.

4. Lange tryk på og på samme tid, efter 5 sekunder, netværk, konfiguration indikator blinker én gang i 2 sekunder, og tryk derefter på den mobile APP til at bekræfte network configuration.

5. Vent til succes i network distribution

Ledninger Metode:

Reparation system data:

Efter termostaten er tændt, skal du først kontrollere, om det parameter-indstillinger er korrekte.Hvis der registreres en fejl, "er" vises.Tryk på enhver tast vil gendanne standardindstillingerne parameter indstillinger og arbejde normalt.Det anbefales at nulstille parametrene på dette tidspunkt.

System-kode, årsag og handling:

Sensor fejl alarm: Når den temperatur probe løkke er kortsluttet, eller åbne kredsløb fejl, termostaten sonden fejl alarm-tilstand, lukker alle udførelse stater, og digital tube viser "EE".Efter fejlen er afhjulpet, skal du trykke på en vilkårlig tast for at vende tilbage til normal arbejdstid tilstand.

Brug Husstand
Skærm Størrelse 1,9 Inches & Under
Skærm Type Digital
Kabel Længde 1M
Power Type Oplader
Antal Måling Af Temperatur 70°C - 99°C
Oprindelse KN(Oprindelse)
Stil Stående og på Væggen Hænger
Mærke Aideepen
Er Smart Enhed No
Teori Temperatur Controller
Certificering CE
Model-Nummer WIFI Termostat Temperatur Controller

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer