Nyhed Reduced price!
Nye Originale Mus Udskiftning Bolden til Logitech Cordless Trackman Optical T-RB22 Gaming Mus

Nye Originale Mus Udskiftning Bolden til Logitech Cordless Trackman Optical T-RB22 Gaming Mus

kr67.10

Ny vare

På lager

Tags: holder musen ledning, herlige model o mus, m330, skates logitech m705, m570, lqs gaming mus, lagitech g pro, Logitech, logitech-mus, trackball mus mus.

Beskrivelse

Bemærk: Hvis der er noget problem om forsendelse eller sporing-nummer, eller noget om det element, kvalitet, er du velkommen til at kontakte os, tak.Funktion: 1. 100% Helt Nye og Høj Kvalitet 2. Kompatible Modeller:Til Logitech Cordless Trackman Optical T-RB22 3. Farve: Red Pakke Indhold: 1x Udskiftning Banen Bolden SKU# TP.MS.386 Fragt Vægt: 3oz Netto Vægt: 2.12 oz

Lover

100% vi tilbyder kundetilfredshed.Hvis du har nogen spørgsmål så lad os vide, og vi vil gøre vores bedste for at rette op på situationen.Vi er helt bag alle de varer vi sælger! 100% vi tilbyder kundetilfredshed.Hvis du har nogen spørgsmål så lad os vide, og vi vil gøre vores bedste for at rette op på situationen.Vi er helt bag alle de varer vi sælger!Når du modtager din vare, bedes du forlade positive tilbagemeldinger, vi stoler på dig, for vores gode navn!

Told

Told, afgifter og told-relaterede afgifter er ikke inkluderet i item priser eller forsendelsesomkostninger.Købere er ansvarlig for alle yderligere omkostninger, der er afholdt (hvis nogen).Du kan finde ud af, hvad de yderligere omkostninger vil være, før du køber.Før du tilmelder pakken, skal du kontrollere, at produktet ikke er beskadiget under transporten, og om produktet er i det.Hvis ikke, skal du ikke underskrive den.Modtagelse af den korrekte punkter betragtes som lange, når du logger pakken.

Forsendelse

Vi generelt skal du vælge e-pakke til at sende elementer til STORBRITANNIEN, USA.USA, Frankrig, STORBRITANNIEN, Australien, Canada, Ukraine, Saudi-Arabien og Kina post air-mail til andre lande.Vi skib i hele verden, undtagen APO / FPO.Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Vi behandle din ordre inden for 7 dage efter betaling.Transit tid kan variere på grund af forskellige årsager.Vi er ikke ansvarlige for forsinkelser, der er forårsaget af Toldvæsenet i dit land.Hvis du ikke har modtaget dine varer inden 30 dage efter levering, bedes du kontakte os og vi vil spore shipping information og vende tilbage til dig så hurtigt som muligt med en løsning.

Returnering og refundering

Læs varebeskrivelsen, og find de billeder omhyggeligt før budgivning.Returnering eller refusion er tilgængelig, hvis varen er på DOA, eller hvis der er en fejl i den post beskrivelse, hvilket punkt, der ikke passer til dine behov.I sådanne tilfælde kan sælger betaler alle relaterede skibsfart omkostninger, hvis der er nogen.Vi accepterer også vender tilbage, hvis køberen ved en fejltagelse har købt dette, og varen er stadig i god stand med henblik på videresalg.Køber er ansvarlig for alle relaterede forsendelsesomkostninger.Bemærk: Hvis du ønsker at returnere varen, skal du kontakte os inden for 7 dage og returnere det inden for 30 dage fra den dato du har modtaget varen.

Kommentarer

Vi sætter stor pris på dit fem-stjernede positiv feedback inden for 30 dage efter ordren er afsluttet, hvis du kan lide vores varer.Hvis du har nogen problemer med den vare, du har købt hos os, er du velkommen til at kontakte os, før du forlader neutral / negativ feedback, og vi vil tilbyde dig en tilfredsstillende løsning.Kontakt os

Kontakt os

Kontakt os ved at Trademanager eller efterlade beskeder på Hjemmehosfeen.dk eller e-mail til os.Vi vil kontakte dig inden for 24 timer.

Om vores virksomhed

Tjener ebay marked for 8 år.Vores virksomhed tilbyder kvalitets produkter, som spænder lige fra de dele af computere og mobiltelefoner til automatisk eller industrielle værktøjer.Drop shipping-ordrer er velkomne her og vi tilbyder stor rabat til engros.

Model-Nummer Til Logitech Cordless Trackman Optical
Interface Type USB
Operation Mode Trackball
Hånd Orientering Begge Hænder
Pakke Ja
Power Type Batteri
Type Wired
Brutto vægt 30g
Mærke wsryxxsc
Antal Ruller 1

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer