Nyhed Reduced price!
Diy Diamant maleri 5D fuld diamant stue, soveværelse maleri 5D Rhinestone Broderi Indretning

Diy Diamant maleri 5D fuld diamant stue, soveværelse maleri 5D Rhinestone Broderi Indretning

kr26.86

Ny vare

På lager

Tags: fma flip side mount, samsung s8 tilfælde uta, spenge makeup ansigter, dyser tig mig mog, tørklæder lyse silke, sæde 6l ibiza cupra, klistermærker skoda nøgler, passer til brand designer, safariland ben løkke.

Funktioner:

1. Gode gaveideer: 5D DIY diamant broderi er velegnet til voksne, ældre, børn og kunst begyndere, kan de følge instruktionerne for at tegne digitale symboler med forskellige farver af diamanter.Forbedring: Hvert symbol, og hver farve på lærredet er forskellige.Perler er let at skelne og indsæt.

2. Få gode selv-udtryk: det bedste valg til at reducere stress, opnå succes og berige vores fritid.Udsøgt diamant maleri kit kan give udtryk for gode ønsker og kærlighed til venner og familie.

3. Langtidsbevaring: høj kvalitet og høj-kvalitets olie maleri på lærred med sticky baggrund og super flash diamant.Den færdige rhinestone diamant maleri kan være bevaret i mere end 20 år.

Beskrivelse:

De bedste hjem dekoration-kan bruges til at dekorere boliger, kontorer, hoteller, restauranter og barer, som er indrettet med smukke skinnende krystal diamanter.

Specifikationer:

Farve:multicolor

Mønster: Golden fox

Materiale: lærred

Størrelse:35*45cm

Pakke Inkluderet:

1 * 5d diamant maleri

Bemærkninger:

1. På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Vi garanterer stil er den samme som vist på billederne.

2. Tillad lille dimension forskel på grund af forskellige manuel måling.

Technics Sprøjtemaling
Form Uregelmæssig
Mærke ACEHE
Original Ja
Er Smart Enhed No
Medium Olie
Stil Moderne
Model-Nummer 5d diamant maleri
Emner Dyr
Type Mixed Media
Base Lærred
Frame mode Urammet
Ramme No
Materiale Lærred

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer