Nyhed Reduced price!
Og Container Krukke Med Tiden Kompas Låget Er Lufttæt Kaffebønner Container Opbevaring Dåse Kan Mason Jar

Og Container Krukke Med Tiden Kompas Låget Er Lufttæt Kaffebønner Container Opbevaring Dåse Kan Mason Jar

kr84.98

-28%

kr119.66

Ny vare

På lager

Tags: låget beholder, og container bil, bulk container, jar køkken, kan tin, antik dåse sæt, kompas militære, man mason krukker, mad storag, kaffekop opbevaring.

Funktioner: at Holde Kødet via Forseglede Design.Mellem den og beholder munden og sin tank , der er en silikone ring, som anvendes til at styrke sealled enheden for at forhindre, at luft fra dåse krop, så bønnerne ikke være affacted med en fugtig eller få oxideret Hjælp til at Husk Lagring Tid.denne kaffe container låg er udstyret med en tid, kompas, som kan vise den dato, der kan drejes, til den tid, som du gemme dine kaffebønner til at identificere lagring tid Rustfrit Stål Contanier Kroppen.denne lagring er fremstillet af 304 rustfrit stål, med fremragende korrosionsbestandighed i modsætning til andre beholdere i markedet, vores og beholder er slid godt og altid anvendes som en ny Multi-funktionel.Ud over at gemme alle typer af kaffebønner,kan du også lagre andre produkter, såsom tør te-blade, nødder, korn, mel og så på Perfekt Opbevaring Container, der giver en renere og mere ryddeligt køkken, Dobbelt-forstærkede rustfri ring fast spænde ring bidrage til, at meget stabil,forseglet fast KOMFORTABLE OG HOLDBARE,De munden af glasset er forstærket med stål ring.meget behagelig og holdbar med STOR KAPACITET,Denne kaffe dåse sæt har en meget stor kapacitet, der kan holde 16oz og bønner, eller nødder i alt SPARE PLADS,kan du få fri kombination og alle størrelser af forsegling og contianers kan være indrettet med henblik på,at holde pæne,så der kan spare plads ERFECT GAVE Lufttæt Og Jar er en perfekt gave til dine venner og familiemedlemmer,du kan sende til dem, når det er Jul,Fødselsdag, Valentinsdag eller Mors Dag, osv.

Specifikation:

Kapacitet: 1,5 L

Har malet kaffe: 0.9 kg / 14oz/ 408g

Holder kaffebønner: 1lb/ 16oz/ 453g

Materiale: 304 rustfrit stål

Valgfri Farve:Guld, Sort, Sølv, Vin Rød

Pakage liste:

1 * Kaffe Container

Om feedback

Hvis du er tilfreds med vores produkter, Pls give os 5 Stjerner

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem og give dig den bedste kundeservice.Vi vil give dig en positiv feedback efter modtagelse af betaling.Hvis du ikke er tilfreds med dine varer, bedes du kontakte vores Kundeservice.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Betaling

1.Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2.Betaling skal være foretaget inden for 3 dage efter bestilling.

3.Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

Returnering og Refundering

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Hjemmehosfeen.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Mærke TOPINCN
Type Opbevaring Af Flasker Og Glas
Funktion Øko-Venligt
Krydderier Container stilarter DÆKNING
Model-Nummer Og container jar
Størrelse M
Bruger Fødevarer
Kapacitet 1, 2L
Emballage 1
Materiale Rustfrit Stål

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer