Nyhed Reduced price!
Tuya WiFi Smart Gardin Blind Skifte til El-Motoriseret Gardin rulleskodde Arbejder med Alexa, Google Home Smart Home

Tuya WiFi Smart Gardin Blind Skifte til El-Motoriseret Gardin rulleskodde Arbejder med Alexa, Google Home Smart Home

kr73.20

-39%

kr121.98

Ny vare

På lager

Tags: skifte tuya, hjem smart, aqara gardin motor, skifte wifi, baggrund for fødselsdagsfest, motoriseret rulle blind, døren tuya smart, massag roller, gardin til live, moeshouse skifte.

WiFi Smart Gardin Skifte Glas Panel Tuya Smart Liv App Fjernbetjening er Kompatibel med Motoriseret C urtain M otor Rullegardiner,Arbejder med Alexa og Google Startside

Ved Moeshouse

Smart Home Automation: Med den stærke funktionelle smart gardin skifte,vi er let i stand til at ændre vores hus til et smart en.Intelligent styring af vores gardiner på en meget nemmere og smartere måde.Udover,det kan arbejde med smart gardin motor eller en rulleskodde til at indse, automation for alle gardiner i hjemmet.Du skal blot tilføje motoriseret nuancer eller andre lignende enheder til dit intelligente hjem med Smart Gardin Motor ! (Bemærk:gardin motor er ikke inkluderet i pakken,du har brug for en selvstændig køb af it ved vi Moes.)

Kontrol fra hvor som Helst: Kontrol gardiner når som helst fra hvor som helst med din telefon ved hjælp af "Intelligent Liv" - APP.Luk gardin automatisk, når du er væk fra hjemmet.

Håndfri stemmestyring: C ompatible med Amazon Alexa og Google Startside til at stemme dine gardiner, føre dig til en mere smart og praktisk liv.

Multi-scenarie Matchende: Passer til forskellige typer af gardiner som persienner/rullende persienner/jalousier.Installere Smart Gardin Skifte i en masse steder, som kontor/ studie/ soveværelse/ stue ect., selv styre Markisen i din værftet.

Skemaer& Counterdown: Sæt skemaer til at styre gardiner på din egen tidsplan .Automatisk åbne dit gardin på det tidspunkt, du står op og lukke gardinet, når du går i seng.Når du tager en lur, sæt en counterdown at åbne gardiner til at vække dig op.

Oprindelse KN(Oprindelse)
Wi-Fi-Protokollen IEEE 802.11 b/g/n 2,4 Ghz
APP Navn smart liv tuya
Output spænding AC 100-240V 50/60Hz
Mærke MoesHouse
Model-Nummer WS-EUR-CW
Spænding 110-240V
Arbejder for Smart blinds,Smart Gardinkapper,Rullegardiner
Voice control Alexa, Google Startside
Input spænding AC 100-240V 50/60Hz

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer