Nyhed Reduced price!
Hakkenden: Otte Hunde i Øst Hamaji Shino Inuzuka Cosplay Halskæde

Hakkenden: Otte Hunde i Øst Hamaji Shino Inuzuka Cosplay Halskæde

kr91.58

Ny vare

På lager

Tags: cosplay, naruto, ristede shino cosplay, hood buksedragt rød, naruto shikamaru, shino asada cosplay, Inuzuka Kiba, costum, emiya shirou, buksedragt snake.

Hakkenden: Otte Hunde i Øst Hamaji Shino Inuzuka Cosplay Halskæde

Herunder : Halskæde

Alle størrelser er tilgængelige.For den første mulighed,du kunne vælge den rette størrelse som nedenfor:

Kontakt os:

1. Fortæl os dit køn efter ordreafgivelse.

2. Hvis du ønsker, at dit kostume til at være tilpassede,skal du vælge " One size ", som størrelse og send os dine målinger.Den foranstaltning, som blandt andet skal omfatte køn,højde,vægt,bryst,talje og hofte .Tak!

BETALING

Vi accepterer Kreditkort, er Spærrede og Penge bookere.Hvis du har brug for til at betale på andre måder, bedes du kontakte os via e-mail.

Inden betaling, skal du dobbelttjekke din leverance oplysninger: adresse, navn, postnummer, telefon numre etc.

Forsendelse Vilkår

Forsendelse af ePacket,forventet Tidspunkt for Ankomst: om 7-15 dage.

Forsendelse af Kina Post, der er Registreret luftpost,forventet Tidspunkt for Ankomst: om 15-40 dage(ved Forsendelse til russiske Føderation,Midt Øst,Øst-Europa,Sydamerika,Afrika vil tage meget længere tid. )

Hvis du har brug for hurtigere forsendelse,er du velkommen til at kontakte os for anden transportør EMS/DHL,vil vi finde den bedste løsning til at gemme dine udgifter.

RETUR & EXCHANGE

Alle vores varer vil blive kontrolleret og pakket i god stand, før forsendelse.Vi vil gøre vores bedste for at tilfredsstille alle vores kunder.Hvis en eller anden grund du ikke er tilfreds, kan du returnere varen til os i henhold til den oprindelige tilstand inden for 7 dage efter modtagelse for en refusion eller ombytning.Før du returnerer varen, bedes du kontakte os for nærmere vende tilbage udveksling instruktion.Vi vil refundere du efter at have modtaget de returnerede varer.Køber betaler for forsendelse omkostninger for at returnere varer.

FEEDBACK

Vi vil forlade positive tilbagemeldinger efter at høre du er tilfreds med min auktion.Du er velkommen til at kontakte os, hvis der er nogen grund til at du er utilfreds med min vare og kunne ikke forlade positive tilbagemeldinger til os.Vi vil altid gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer.

Hvordan til at Kontakte os

Du kan chatte med os for eventuelle spørgsmål via TradeManager,vil vi svare dig lige væk,hvis vi ikke er online,bedes du e-mail os,og vi vil komme tilbage til dig inden 24 timer.

Køn Unisex
SHOP LoveCostume
Kilde Type animationsfilm
Element Type Kostumer
Funktion Cosplay/party/ Daglige tøj
Navn På Afdeling Voksen
Model-Nummer animationsfilm
Mærke Lmononoei
Komponenter Halskæde
Til Særlig Anvendelse Kostumer & Tilbehør
Tegn Tegnefilm Karakter Kostumer
Materiale LEGERING

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer