Nyhed Reduced price!
Gratis forsendelse Oprindelige 10.1

Gratis forsendelse Oprindelige 10.1" tommer 1920*1200 IPS For teclast 98 4g Tablet PC LCD-Skærm

kr183.16

Ny vare

På lager

Tags: 4k panel, 4k-skærm panel, 7 tommer tablet teclast, skærm touch teclast, lenovo fanen m10 tb x605l, lcd-skærm teclast, 4k lcd-panel, skærmen teclast, skærm til tablet teclast, display teclast.

Beskrivelse:

* Kompatibel med:teclast 98 4g

* Størrelse: 10,1 tommer

* 100% Testet før Forsendelse

Advarsel:

*Installation guide medfølger ikke, Vi er ikke ansvarlig for eventuelle skader forårsaget af installation af dette tilbehør, kan du være sikker på, at du ved, hvordan til at installere det, før bud,Tak for din forståelse!

*Vi bare kan garantere den ene, du har modtaget, der vil være kompatible med din tablet,

*Du MÅ IKKE købe, hvis du ikke kan acceptere En a+ klasse kompatibel touch screen digitizer med forskellige flex kabel-numre som vores titel/beskrivelse/foto stater er ude af udbuddet på markedet, tak til dig!

1.Hver skærm er testet inden levering & 100% i orden;Reparation/Udskiftning af gamle, knækkede, revnede,beskadigede defekt skærm. 2.Efter at have modtaget varen, skal du ikke rive film, ikke klæber lim på bagsiden, test-maskinen for det første at fjerne den gamle skærm, skal du indsætte den nye skærm, og kontrollere, om følsomheden er normal.Vær sikker på at prøve maskinen først.Sørg for, at kvaliteten er ok.Installer igen.det er nemt at brænde bundkort og tv, er vi ikke ansvarlige. 3.før tilslutning test skal strømmen være afbrudt ,Ellers vil det brænde bundkort og skærmen nemt.Hvis det ikke virker, vi vil ikke være ansvarlig.

Produkt detaljer:

Produkt Type Tablet LCD -
Skærm Størrelse 7~10 Tommer

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer