Nyhed Reduced price!
Håndlavet Baby Doll Tøj Til 23 Tommer Reborn Dukke Tilbehør Ren Bomuld Dukke Tøj Med Kage Form For Kid Reborn Dukke Toy

Håndlavet Baby Doll Tøj Til 23 Tommer Reborn Dukke Tilbehør Ren Bomuld Dukke Tøj Med Kage Form For Kid Reborn Dukke Toy

kr73.26

Ny vare

På lager

Tags: reborn baby silicium, baby i live baby tilbehør, kage udsmykning af, reborn baby doll realistisk sovende pige, sort dukke, som er genfødt, brystvorten og tilbehør, mego dukker, dukker hr., dukke keiumi, funko pop l med kage.

Tøj Beskrivelse: 1) Passer Indhold: Rompers hatte, sokker og hagesmæk 2) Farve: farverig, Samme som billede 3) Størrelse: Passer til 22-23 tommer reborn baby doll i vores butik 4)Materiale: høj kvalitet, rent bomuld Hold din ånde, så lad os se hele Tøj: Du vil blive begejstret for at se din dejlige dukke mere attraktiv efter at sætte op, den stilfulde jakkesæt, de er også din bedste valg for børn, fødselsdag, gave, julegave, for indsamling, osv.De er så smukke, er du klar til at tage dem med hjem?

1 .Farve mismatch: Forskel i farve kan være forårsaget af nogle andre grunde, såsom farve refleksion på skærmen,belysning,baggrund osv.Men hvis du belive, at varen er modtaget i forkert farve,bedes du kontakte os for at se, om en returnering eller refusion er muligt.

2. Levering: Alle dukkerne vil blive sendt ud i 2-5 arbejdsdage, efter at betalingen ned.Vores Pris inkluderer ikke skatter eller andre skjulte gebyrer, og vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller import skat.håber du kan forstå det.

3. Retur service: Vi garanterer, at alle elementer er i 100% god stand og af høj kvalitet.Hvis du er utilfreds med en vare nogen grund, pls returnere det inden for 7 dage efter modtagelsen, vil blive erstattet eller en tilbagebetaling.Hvis de produkter, der har nogen kvalitet problem, vil vi tilbyde refusion til dig.

KEIUMI, der er etableret i 2014, og vi har vores egen fabrik, et lager, professionel service team, har vi også åbnet oversøiske lagre i Brasilien og Rusland.Siden etableringen af virksomheden, er det blevet hilst velkommen af kunder med høj kvalitet, hurtig forsendelse, og god after-sales service.

KEIUMI er forpligtet til at skabe high-end mærker, således, at hvert barn i hver familie kan realisere dukke drøm.

KEIUMI--FOR DIG OG MIG .

Mfg Serie Nummer Mode
Dukke Tøj Passer 22-23 tommer baby Dukke
farve Farverige, samme som på billedet
Materiale Ren bomuld
Element Type Dukke Tilbehør,DIY Dele Spil, dukke tøj
Passer til Rompers hatte, sokker bib
Dimensioner passer til 22-23 tommer dukke
Køn Piger
Form Færdig
Advarsel langt fra brand
Mærke KEIUMI
Model-Nummer KUM22-23Clothes19
Type Tilbehør
BJD/SD-Attribut Tilbehør
Oprindelse KN(Oprindelse)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer