Nyhed Reduced price!
Tykke Panel Poly Baggrund Gardin Photo Booth Scene Baggrund Bryllup Begivenhed Festival Dekoration

Tykke Panel Poly Baggrund Gardin Photo Booth Scene Baggrund Bryllup Begivenhed Festival Dekoration

kr66.67

-16%

kr79.37

Ny vare

På lager

Tags: photobooth prop, tyndt stof baggrund, Baggrund, blomst panel, jul panel, Baggrunden, festlige bryllup dekorationer, mafia t-shirt, gardin til live, baggrund gardin bryllup.

ANTAL: 1stk polyester baggrund gardiner PROBLEMFRI Materiale: 100% Premium Polyester Farve: Hvid Sort Rød Grøn Royal Blue ...Alt Dimension: 60x180cm 90x180cm 90x240cm 120x240cm 150x300cm Stang Lommer: 4" Tykkelse: 1,5 mm Salget er for baggrund kun, stå sælges separat Alle størrelser er omtrentlige målinger på Grund af forskellige lys indstillinger, den faktiske farve kan variere en smule fra billederne.

1. Om farven: Alle varer, der er taget i art.Men at skyde lys, vinkel, og skærmen indstillinger, og andre faktorer kan forårsage, at eksistensen af en bestemt farve i billeder, ikke af en kvalitet problem, bedes sejre i slags, tak! 2. Om størrelsen: Alle dimensioner er målt manuelt,er det normalt fænomen for en måling fejl, generelt, målinger fejl er 1-3 cm,håber du vil forstå det! 3. Om tarif: Alle vores pris er ikke indgåelse af told -, fragt fragt er bare transport gebyr, told, der opkræves af dit lands Skik fra importøren, og hvert lands Skik-Reglen er anderledes, Hvis det har en tarif, skal du betale det af dig selv, håber du vil vide, om det!

. Defekte varer skal returneres indenfor 7 dage fra leveringsdato.

. Kun defekte vare kan blive tilbudt ombytning eller erstatning.

. Sørg for at holde den originale emballage for at vende tilbage.

. Køber skal betale shipping gebyr, for tilbage i enhver situation, bortset fra vores fejl.

. Vi vil ikke være ansvarlig for købers eventuelle skader og tab ud over den for beløb, som køber har faktisk betalt til os.

. Vores mål er at sikre, at du er en tilfreds kunde og behagelig shopping med os.

. Hvis du er tilfreds med købet, og vores samlede service, venligst forlade os 5 stjerner feedback, og vi vil gøre det samme for dig.

. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb på nogen måde, bedes du give os mulighed for at løse ethvert problem.Vi forstår, at bekymringer og frustrationer du måtte have, og vil gøre vores bedste for at løse de problemer,.

. Tøv ikke med at kontakte os når som helst, før og efter dit køb, vi er forpligtet til din 100% kundetilfredshed.

Mærke SHENGXuntex
Materiale poly stof
Lejlighed Jubilæum
mønster Solid Farve
Model-Nummer YUU-0R-UU87WW

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer