Nyhed Reduced price!
Skruetrækker Bit-Værktøjer Sæt Parafusadeira 2-I-1-Hurtig Magnetisering Og Afmagnetisering Af Magnetisk For Skruetrækker Bit Sæt

Skruetrækker Bit-Værktøjer Sæt Parafusadeira 2-I-1-Hurtig Magnetisering Og Afmagnetisering Af Magnetisk For Skruetrækker Bit Sæt

kr20.64

-40%

kr34.98

Ny vare

På lager

Tags: kraftool skruetrækker, embout, speciale skruetrækker med bits, screwdriv sæt, sæt torx, roasted screwdriver set, bit holder magnet, drill bit, Bil reparation værktøj, området demagnetizer.

2-i-1-Hurtig Magnetisering og Afmagnetisering Af Magnetisk Skruetrækker til

Funktion:

Produktet er meget enkel at bruge, kun behøver at sætte skruetrækkeren i magnetizer/demagnetizer frem og tilbage 1-5 gange for at opnå magnetisering eller afmagnetisering.Produktet er meget velegnet til vedligeholdelse af udstyr, fordi der er mange skruer der skal skrues ned eller installeret.Efter magnetisering, skruetrækker vil være meget nem i håndtering af skruen.Produktet er kompakt og ikke optager plads på arbejdsbordet.Grundlæggende udstyr, der bruges til workbench.

Specifikation:

Model: CMT-220

Materiale: Plastik

Ansøgning: Skruetrækker

Farve: Blå, Orange (valgfrit)

Pakke liste:

1 * Magnetisk Skruetrækker til

Bemærk:

Produktets faktiske farve kan afvige fra billedet på grund af lyset.

Der kan være en mindre afvigelse i målingen af produktet.

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

Returnering og Refundering

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i emballagen og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i den tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Hjemmehosfeen.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Om feedback

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Med Håndtag Eller Ikke Ja
Oprindelse KN(Oprindelse)
Funktioner Demonterbart
Mærke Fdit
Type Skruetrækker Sæt
Skrue Hoved Type Phillips

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer