Nyhed Reduced price!
Raizi 4

Raizi 4"/100 mm Fleksibel diamant polering sæt med aluminium backer pad marmor, granit sten våd/tør abrasiv slibeskive

kr114.78

Ny vare

På lager

Tags: klingen diamond, japan slibende sten, granit, disc male, pad polsk, fliser polerskive, det centrale slibning, primark, disc sander, batteri festool.

4"/100 mm Fleksibel diamant polering sæt med aluminium backer pad

SPECIFIKATION

Ny 3-Trins våd polering er lavet med den højeste kvalitet diamanter, som har flere vinkler og en ldquopolycrystalizedrdquo indre form.Diamanter er nemt i stykker under polering til løbende at afsløre nye vinkler, hvilket giver længere levetid og meget høj hastighed til pad.

Diamant koncentration er 60% af pad vægt i den nye 3-trin diamant system.Dette er den højeste diamant koncentration muligt med den nuværende teknologi.Bond styrke er blevet øget for at holde de højere diamant koncentration, forsikrer, at alle de diamanter, der anvendes fuldt ud i den polering proces.

Ud over at reducere lønomkostninger, Raizi professional 3-Trin diamantpolering system reducerer opgørelse kompleksitet og forenkler bestilling.Phoenix-3-Trins diamantpolering System er designet til granit og andre hårde sten, og vil opnå en blank måleraflæsning af 95-98.

DETALJER PRODUKT KATEGORI

Anvendelse Granit, Marmor, Manipuleret Sten
DIY-Forsyninger ELEKTRISK
Størrelse 4 inch/100 mm
Type Slibesvamp
Model-Nummer polering sæt
Brug våd/tør
Produkt navn 4"/100 mm Fleksibel diamant polering sæt med aluminium backer pad
Pakke Inkluderet 1 sæt polering+ 1 Pc-packer pad

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer