Nyhed Reduced price!
Aura Rensesættet (1 Sage + 1 Palo Santo + 2 Bivokslys) Incence

Aura Rensesættet (1 Sage + 1 Palo Santo + 2 Bivokslys) Incence

kr152.57

Ny vare

På lager

Tags: aromatiske vandfald, diy sage bundter, asus aura sync, aura kvarts, incence bumer, ritual, hvid salvie, bundt salvie, sage stick, akne.

Aura Udrensning Pakkens Indhold:

1 Bundt Salvie (Gennemsnit 35 Gram)

1 Palo Santo Træ Røgelse

2 Stykker bivokslys (7 cm x 3 cm)

Sage Røgelse:

Brændende røgelse er en gammel vane.Brændende røgelse, født af hedenske og shaman overbevisninger, består af fyring og slukning af duftende planter.Normalt, røgelse er lavet af grøn te, sandeltræ, lavendel, lemon tree, orange træ og kanelstænger.

Den aromatiske duft, der kommer fra de ulmende gløder af planter ændringer i de oplysninger, der ikke synes at ændre stemningen i miljøet, men er også mærkes.Røgelse har magt til at rense indendørs atmosfære og ødelægge dårlige energier.I henhold til at tro, røgelse har været brændt i århundreder til at forny hukommelse og fjerner negativitet i miljøet.

Dem, der elsker at brænde røgelse også foretrækker sage fra tid til anden.Salvie, en slags naturlig røgelse, gør små detaljer, at mange menneskers liv.Mange mennesker, der vil brænde sage røgelse kan tænke på spørgsmålet: Er brændende sage religiøst passende?Da afbrænding af røgelse godkender den dårlige lugt, der er ingen religiøse ulempe.

Hvad Gør Det?

Frastøder Insekter

Fjerner Dårlige Energier

Det øger frugtbarheden af huset

Bryder Mikrobe

Beroliger Nerverne

Palo Santo Træ Røgelse:

Den bedste kvalitet røgelse pind er en naturlig økologisk røgelse med ingen kemikalier eller olie tilsat.

Disse pinde er taget fra naturligt falder hellige træer i den tørre tropiske skove i Peru, og deres aroma har en beroligende effekt.

Det menes at klare dårlige energi og bringe lykke.

• Alle i Ecuador og Peru tænker, at hvis du brænder Palo Santo i dit hjem, vil det blive velsignet med gode energier, bedst for dig, for din familie, dine projekter.Denne koncentration af positive tanke alene vil have positive konsekvenser for dig at starte en virksomhed, en begivenhed.

• Lugten af Palo Santo sætter dig i en god tilstand af meditation.

• Nogle forskere har foreslået, at drikke te fra Palo Santo pinde stimulerer immunsystemet og bekæmper inflammation.

• Det er også en naturlig myggebalsam, da det har aromatisk harpiks og æteriske olier.

• I din nymåne og fuldmåne ritualer

• Du kan bruge det i din hensigt undersøgelser.

• Shamaner i hele Syd-Amerika bruge Palo Santo-træer til at rense den energi, en person eller et sted, især i ceremonier i skoven.I dag, er dette produkt, som er ofte brugt til at rense dårlig energi, i meditation, for held og lykke, og endda til at rense hus, det har bare købt eller flyttet til, er også godt for angreb, panik, angst og mange er nervøse sygdomme.

Det er angivet med.

Ren Bivoks, Voks:

Med den gavnlige ioner, som det udsender, det er godt for sygdomme som astma, bronkitis, åndenød, migræne, hovedpine, snorken.Det er ikke et medicinsk produkt, der kan bruges til at oprette et ekstra produkt og en sund luft i din aktive behandlinger.

Produkterne er pakket i hånden, er der langsgående huller i lyset på grund af honeycomb udseende, når du første lys er det, de medføre, at du tror, at det brænder meget hurtigt, men når det brænder højst 1 cm, riller vil fylde op og skifte til normal brændende tilstand.

Lavet med 100% ren bivoks.

Renser luften på det sted, hvor det er brændt, og giver negative ion balance.

Paraffin, parfume, maling, osv.Det ikke indeholder kemikalier.

· 100% bomuld lys ledningen bruges.

Det afslapper allergisk kroppen.

Mærke Sacra Arbor
Oprindelse TR(Oprindelse)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer