Nyhed Reduced price!
Latex ny maske hatte hood cosplay med øjne, mund, næsebor, herunder lynlås i ryggen standard håndlavet version

Latex ny maske hatte hood cosplay med øjne, mund, næsebor, herunder lynlås i ryggen standard håndlavet version

kr140.42

Ny vare

På lager

Tags: hoodi, latex hoved hætte, hood latex maske, hood latex lynlås, ansigt læder maske, cap læder, hætte hætte, cap cosplay, latex munden, hat pet.

Denne 100% naturligt latex catsuit er skåret og håndlavet til dig.Det er specielt designet til at pull-dig-i og push-du-ud i alle de rigtige steder.Tykkelsen på 0,40 mm er optimal for både fleksibilitet og endurability.Det føles bare som dit andet hud!Standarder størrelsen er klar produkter til de fleste farver. ( vi vil sende dig i 3 dage, hvis standard størrelse , hvis det har brug for tilpassede størrelse, for med bemærkning, eller kontakt sælger)

Funktioner

-Den bedste kvalitet, 100% tilfredshedsgaranti!

-0.40 mm tyk(standard)—høj grad af fleksibilitet (0,3 mm,0,6 mm,0,8 mm og 1 mm er også tilgængelig)

-Sort og rød ( andre farver er også tilgængelige)

-Alle størrelser er tilgængelige.Tilpasning er meget velkommen

-MOQ er 1pc for hver enkelt post, og leveringstid er inden 15 dage.

Levering

Modtager tid=behandlingstid + Fragt Tid

Behandling Tid: Omkring 6-12 arbejdsdage, efter at du har bekræftet ordre

Shipping Tid: Omkring 3-5 arbejdsdage

Forsendelse

Alle elementer skal være betalt inden 3 dage efter købsdato, eller de vil blive re-postet.Jeg er ikke ansvarlig for varer, der går tabt i fragt.Jeg er villig til at kombinere forsendelse og tilbyder forsikring på købers regning, er det normalt kun omkring $1-$5. Jeg anbefaler alle, der køber en forsikring til at beskytte dit køb.Du vil også modtage en bekræftelse nummer, hvis du havde købt forsikring, så du kan holde styr på forsendelsen!Hvis du har brug for noget hurtig venligst besked mig først at arbejde ud detaljerne

Vigtig Meddelelse

1) Vær venlig at bekræfte den farve og størrelse, før du udsteder ordrer.

Om Farven: Du kan vælge din foretrukne farve i vores farvekort,herunder main farve og trim farve.

Om Størrelse:

(en) Du kan vælge en standard størrelse-- XS, S, M, L, XL, XXL.Sørg for at fortælle os eller forlade besked, dit Køn, Højde og Vægt i forvejen!

(b) Hvis du foretrækker det element, der passer dig mere perfekt, bedes du tage målinger dig selv i forhold til billedet viser dig, hvordan til at måle på vores hjemmeside og udfylde de tomme nedenfor.

2) pris på vores hjemmeside er samme størrelse XS, S, M, L, XL, tykkelse 0,4 mm.Prisen vil være anderledes, hvis du har brug for andre størrelser eller tykkelse.Du bedes kontakte os, før din betaling.

-Size chart og måling

Meddelelse

-Som de forskellige elasticitet af stof, der kan være en afvigelse ca 3-5cm,udfyld venligst din højde og BWH(bryst, Talje, Hofter) i "Særlige Instruktioner "

-Farven på produkterne kan variere lidt fra billederne på grund af lysforhold, skydning vinkel, anden skærm og osv.

-Brug ikke vaskepulver og blegemidler til vask.

-Bærerens vægt bør være mindre end 150kg.

Iført

Generelt latex tøj er designet til at være stram-montering.Derfor kan de være vanskeligt at sætte på uden hjælp af et smøremiddel.Der er 3 vigtigste metoder til at forberede latex catsuit til at bære.

(1) Let støv på indersiden af tøjet med talkum, før sætte på, fordi herreløse talkum og støv, der er meget synlig mod gummi.

(2) Brug en silikone-baseret glidemiddel som "Eros Bodyglide" eller "Eros Kult Dressing Støtte".Anvend en tynd belægning på indersiden af tøjet og din hud, hvis det er nødvendigt.

(3) En tredje metode til at reducere eller eliminere den høje friktion af latex, når forbinding er at chlorinate gummi.

Gummiet kan let blive markeret eller revet med neglene, hvis der anvendes for megen magt, når der trækkes på dit tøj.Sørg for, at dit tøj er godt smurt eller talced.Du kan også ønsker at bære et par af let bomuld, handsker for at undgå skader

Ved håndtering af latex med de bare hænder, sørg for at de er rene, før de kom i kontakt med dit tøj.Vær opmærksom på, at gummi kan farves permanent brun, hvis i kontakt med kobber, messing eller bronze - pas på med kobber mønter

Aldrig udsætte at få latex til at æteriske olier

Aldrig afsløre din tøjet for åben ild og ild, som brænder gummi

Polering

Din tøjet vil være blevet leveret til dig unshined.Til at skinne, giver vi anbefaler, at du bruger en silikone baseret polsk, såsom 'Eros Bodyglide" eller " Eros Kult Dressing Støtte

Aldrig skinne ved hjælp af møbler polske og undgå olie-baserede smøremidler og cremer, da disse ødelægger gummi.

Gnid ikke den ydre overflade af din tøjet for hårdt, eller med en grov klud, så den blanke overflade kan blive permanent ridset.

Rengøring

Du kan vaske klæder i gummi rent, varmt vand.Undgå rengøringsmidler og sæber.Altid til at tørre overskydende vand med et blødt håndklæde og lad det tørre fladskærms eller hænges op til at dryppe tør.Gummi kan være ridset, hvis gned for hårdt, så vær blid.

Aldrig tørretumbles, rens eller stryge dit tøj.

Opbevaring

Latex tøj er bedst, der er gemt hængt op i et skab, væk fra varmekilder, lys (særlig kraftigt sollys og stærk UV-lys, som vil forringe lys farvet tøj), metaller, olie, opløsningsmidler, fedt og brand.Undgå fugtige betingelser for opbevaring

Returret

1. Alle de elementer, der skal foretages som 95% ens, da de billede, du bør skinne det ved dig selv.

2. Vi har QA team til at afprøve de produkter fungerer korrekt, før de er pakket og sendt til dig.Men du behøver for at bekræfte dit tøj størrelse omhyggeligt, før du køber.

3. Vi nægter returnere varen tilbage uden nogen problemer med kvaliteten.

4. Vi er ikke ansvarlige for skader på genstande under forsendelse.Det er igen anbefales at købe forsikring!

5. Hvis du har nogen problemer med den vare, bedes du kontakte os, før du foretager en tvist med vores virksomhed!

6. Udveksling Inden 7 dage, du kan exchangea ny, efter at vi er godkendt; udvekslinger kun på færdige stykker, ikke på brugerdefineret.Jeg tilbyder ikke restitutioner så kontakt venligst skemaet og også velkommen til at kontakte mig, hvis du har andre spørgsmål om dimensionering.

Størrelse standard eller custmomized
Køn Unisex
Materiale 100% natur latex
Element Type Skullies & Huer
Tilpasset Ja
Model-Nummer H3OPEN
Mønster Type Patchwork
Navn På Afdeling Voksen
Stil Nyhed

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer