Nyhed Reduced price!
5.7

5.7"Sort For myPhone Hammer Energi 18x9 LCD Display+Touch Screen Montering Testet Digitizer Glas Panel Udskiftning+Værktøjer

kr169.42

-9%

kr188.22

Ny vare

På lager

Tags: as15 ic, kamera mi 9 se, myphone hammer 2 glass, sagen hammer, power 5 skærm, gionee m5 plus telefon, display hammer, huawei proximity sensor, hammer loop, myphone touch skærm.

Bemærk: Vi vil kraftigt anbefale dig at spørge værksted, før de køber varer,som det er skrøbeligt og svært at erstatte.Vi er ikke ansvarlige for nogen skader, der skyldes forkert installation.Vær klar over, at det ikke er nogen garanti efter installation. 1.Når forsendelsen er ankommet,skal du kontrollere, om pakken er i god stand,og derefter åbne det.Hvis en pakke i standard,skal du ikke underskrive den,tage video til os.så laver vi den bedste løsning for dig 2.Alle lcd-skærme er testet fungerer godt, før du sender,skal du prøve det igen, før installationen. 3.Hvis du har nogen spørgsmål eller ikke er tilfreds med de produkter,bedes du kontakte os inden for 3 dage efter du har modtaget det, eller vi vil behandle at varerne er modtaget i god stand og fungerer godt som det er beskrevet. 4.Hvis finde nogle spørgsmål under testen,kan du returnere det tilbage til os inden for 3 dage om tilbagebetaling eller sende en ny efter modtagelsen af en pakke og ind .Vi har forsøgt bedste for at sikre, at hver kunde nyde den perfekte shop erfaring,men nogle uheld er svært at undgå.Hvis der opstår problemer ved et uheld,bedes du kontakte os på én gang, inden de forlader en dårlig feedback, fordi det er virkelig vigtigt for os,mange tak for dit samarbejde.

Opløsning 720*1440
Punkt Betingelse Ny
Mærke FSTGWAY
Model-Nummer For myPhone Hammer Energi 18x9
Garanti 12 måneders
Gratis Gaver Værktøjer
Leveringstid 2-3 Hverdage
Kvalitet 100% Testet arbejde
Pakning Antistatiske poser+Boble poser+Skum Boks
Skærm > 3"
Compoment LCD+Touch Screen Digitizer
Størrelse 5.7 inch
LCD-Kit Ja
Touch-Skærm Type Kapacitiv Skærm
Materiale IPS
farve black
Pris Engros konkurrencedygtig pris
Type LCD - & Touch Screen Digitizer
Display Opløsning 1280x720

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer