Nyhed Reduced price!
BroadLink Con TC2S-2gang EU Version med Touch-Panel Smart væglampe Skifte Enkelt Live fungerer sammen med Alexa og Google Assistent

BroadLink Con TC2S-2gang EU Version med Touch-Panel Smart væglampe Skifte Enkelt Live fungerer sammen med Alexa og Google Assistent

kr103.18

-34%

kr158.73

Ny vare

På lager

Tags: broadlink sp3, MCB1, BestCon, broadlink rm4 pro, broadlink smart switch, reparationssæt rexroth, akvarium sofabord, broadlink, broadlink tc2, google hjem window.

BestCon Nye Ankomst TC2S EU 2GANG RF Touch Timere Enkelt Live Wire Wall Light Switch

Bemærk: TC2S fjernbetjening funktion er nødt til at blive brugt sammen med Broadlink RM4 Pro

Forholdsregler:

1, installation og ledningsføring metoder TC2S intelligent fjernbetjening skifte med det samme almindelige mekaniske kontakt på væggen , skal du først slukke for strømmen før installation , som det fremgår af ledninger label på fjernbetjeningen for at skifte, og de ledninger, der er pæn og forhindre kortslutning ved at trykke på fjernbetjeningen for at skifte skade.

2 , er strengt forbudt lampe eller belastning kortslutning , mens terminal er strengt forbudt direkte adgang line og neutral, for at undgå en mangelvare .

3, at access-lampen må ikke være mindre end 5W, ellers vil der være strobe påmindelse, hvis det er en low-power LED lamper og andet inventar , gennem adgang til kondensator ( Figur ) vej rundt .

Om Sending

1.WORLDWIDE SHIPPING.Vi gør sending inden 2-15 dage efter betaling kontrol.

2.Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3.Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4.SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.Vi er i stand til at tage sig ethvert ansvar for eventuelle brugerdefinerede forsinkelse.

5. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

6 på Grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

7 Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller impot skat.

Returnering og Refundering

1.Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, specifikke årsager til gengæld, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Hjemmehosfeen.dk.VINDENDE BUDBELØB.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4.Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Om Garanti

1.1 År Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2.Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

Om Feedback

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Hvis der er noget vi kan hjælpe eller give,pls faldt velkommen til at kontakte os!

Staten Forsamling Klar til at Gå,
Max hastighed -
Type Touch-Panel Lys Kontakt På Væggen
RF-frekvens 433mhz
Kontrol-Kanaler 2 Kanaler
Voice control Google Assistent Alexa
Belastning 3-200W/bande
Panel Materiale Hærdet Hærdet Krystal Glas Panel
Garanti 12 måneders
Skala 1
App broadlink
certtification CE-ROHS
Funktioner Blottere
Størrelse 86*86mm
Model-Nummer TC2S-EU-2
Ledninger Enkelt Live Wire
Gyro -
Mærke BestCon

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer