Nyhed Reduced price!
Top til en Last på 4 String Sadlen Bas Guitar Bro / Krom Sort for at vælge

Top til en Last på 4 String Sadlen Bas Guitar Bro / Krom Sort for at vælge

kr40.66

-24%

kr54.21

Ny vare

På lager

Tags: st guitar sadler, cykelstole sadler, bas sadlen, 55mm foråret, anker m10, bass bridge sadlen, bas møtrik, bronze bas sadlen, sava cykel sadler, cykel-tech.

velegnet til 4 string elektrisk bas guitarer 4 justerbare die-casting sadler Snor igennem Broen Materiale: Zink legering Farve: Sølv(forkromet) & Sort For at Vælge Pcakage Indeholder: 1 x bro 5 x skruer 1 x skruenøgle

Varsel for at købe tilbehør til el-guitarer

Da der er så mange forskellige typer af elektroniske guitar tilbehør med udsøgt størrelser og leverandører af disse varer er forskellige, skal du bede den nøjagtige størrelse til sælgerne direkte.Bemærk at måle din størrelse præcist, og så lad os det vide.Vi sælger kun i forhold til størrelsen er angivet af dig selv, i den rækkefølge.

Om størrelser

Da der er mange forskellige former for guitar, reservedele og tilbehør.Størrelse billeder til de produkter, som har brug for præcise størrelse passer til guitarer, der har været nævnt.Du bedes venligst bekræfte din størrelse grundigt før bestilling.Nogle tilladelige fejl i et fast interval, vil være der på grund af de forskellige patches til måling og fejl.

Om den farve forskel

Alle produkter, der bør tages billeder på stedet!På grund af den optagelse lys og de forskellige skærme, osv., billeder, farver ville være lidt forskellige fra de rigtige produkter.Alle farver bør følge de rigtige produkter kun.

Om levering

Varer sendes til dig inden for 5 til 7 arbejdsdage, når vi får din bestilling.

Om engros

Vi sælger kun guitar-dele og tilbehør, samt din forespørgsel for engros oplysninger skal være meget velkommen, og den mest fordelagtige pris bør leveret

Produkt navn bass bridge
Vægt 134G/Set
Model-Nummer BSQQ-JH-4X-2
Materiale zink Legering
Type broen
Oprindelse KN(Oprindelse)
Størrelse As shown in Photo
Farver Sølv(forkromet) & Sort
oprindelsessted Kina

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer