Nyhed Reduced price!
Universal 38MM Ekstern Overtryksventil 8 PSI Foråret Turbo Oplader MVS Dump Ventil

Universal 38MM Ekstern Overtryksventil 8 PSI Foråret Turbo Oplader MVS Dump Ventil

kr225.83

Ny vare

På lager

Tags: neo geo aes, turbo oplader, bil turbo, beskaeftigelsesfremmende overtryksventil, 38 overtryksventil, kinugawa turbo, blow off beskaeftigelsesfremmende, neo geo guld, ventilen overtryksventil, neo geo neon.

Universal 38MM Ekstern Overtryksventil 8 PSI Foråret Turbo Oplader MVS Dump Ventil Produkt beskrivelse Farve: Rød

Wastegates give et middel til at kontrollere øge trykket af turboladet motor.Wastegates arbejde for at omgå udstødningsstrømmen fra turbine hjul.Uden udstødningsgasstrømmen reducerer den effekt, der driver en turbine hjulet for at matche den effekt, der er nødvendig for en given løft niveau.Svarende til BOV, de Wastegates bruger øge presset og foråret kraft til at regulere strømmen uden om turbinen.

Wastegates er boltet til udstødningsmanifold eller header.Fordelen ved eksterne Wastegates er, at de omgås flow kan blive genindført i udstødningsgassen længere nede af møllen.Denne tendens til at forbedre møllens ydeevne.

Pakke Inkluderet:

· 1 X Overtryksventil

· 2 X Flanger

· 2 X Pakninger

Bemærk: -Vi leverer klare billeder, målinger, hvor det er muligt.Check venligst så meget som muligt for at gøre sikker på, at varen er den ene, som du har brug for. Alle dimensioner er målt ved hånden, lad 0.5-1 cm forskel på grund af manuel måling.(1inch=2.54 cm). -Der Er Ingen Instruktioner Inkluderet I Dette Kit.Professionel Installation Anbefales!

Specielle Funktioner
Ansøgning
Model-Nummer 5809
Land/Område for Fremstilling af
Materiale Aluminium

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer