Nyhed Reduced price!
Ny Mode Kvinde, Håndtaske Tilbehør Del Round Kæde Aftagelig Erstatning Hvid Rød Silke Scarve Rem Kvinder Skulder DIY Kæde

Ny Mode Kvinde, Håndtaske Tilbehør Del Round Kæde Aftagelig Erstatning Hvid Rød Silke Scarve Rem Kvinder Skulder DIY Kæde

kr40.23

-45%

kr73.20

Ny vare

På lager

Tags: pearl maske rem, strap watch, neckl, nolvo taske rem, Taske Rem, brand kit, bag diy, metal taske til tasker kæder, bag lås, taske kæde.

* Udbetalingen forventes at blive modtaget inden for 3 dage af auktioner tæt.

*Spærrede er vores foretrække betaling metode,vi også acceptere forskellige betalinger ved T/T,Western union,Money gram, og andre som nedenfor.

Billeder er kun prøver til reference.På grund af begrænsninger i fotografi og de uundgåelige forskelle i skærm indstillinger, de farver, der vises i billedet, kan det ikke svarer 100% til de i selve elementerne.

Alle dimensioner er målt ved hånden, der kan være 2-3cm afvigelser.

Størrelse måling af forskellige typer af hænder, kan være forskelle, og der kan være en lille forskel mellem den ser på en udvalgt model og den ser på dig på grund af forskelle i tallene.Bemærk venligst henvise til den størrelse og beskrivelse omhyggeligt, før du køber.

Forsendelse

* De fleste af vores tilbud er støttet af Kina post, normalt Under 2KG .Du bedes kontakte os, før du afgiver din ordre, hvis du har brug for de varer hurtigst muligt.

* De punkter, der er godt fyldt med bobles pakker,vi støtter forsendelse indlæg via Kina/HongKong Post/DHL/Fedex/EMS, lad 3-60days at nå .

* Alle vores tilbud er bakket op af en 100% tilfredshed garanti,hvis en eller anden grund du ikke er tilfreds ,kan du returnere varen til os i dens oprindelige condiion for en refusion eller ombytning.Før maile os tilbage for den vare,bedes du kontakte os for nærmere retur&exchange instruktion.Vi vil vende tilbage alle dine penge, undtagen forsendelse og ekspeditionsgebyrer efter vi har modtaget din retur varer.

Feedback politik

* Vi vil give positiv feedback, når betalingen er modtaget,til At skabe en sund Ali fællesskab,vi håber du vil gøre det samme for os.Vi vil have dig til at forstå, at vi værdi kundeservice voldsomt.Hvis du har nogen utilfredshed,bedes du give os mulighed for at løse problemet, før du efterlade os en negativ feedback.Vi er sikre på, at der er altid en løsning og vi er helt sikkert ikke ønsker en dårlig feedback til at være der, hvor transaktionen afsluttes.Tak for dine forstår.

Materiale Stof
Oprindelse KN(Oprindelse)
Type Kæde
farve Beige,Sort,Brun,Rød,Pink,Gul,Blå
Vægt 100g
Mærke DIRMMIS

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer