Nyhed Reduced price!
50stk/masse Gratis Fragt Black& White Barok Elegant Sted Kortholderen fotoramme Bryllup favoriserer Gave

50stk/masse Gratis Fragt Black& White Barok Elegant Sted Kortholderen fotoramme Bryllup favoriserer Gave

kr610.52

Ny vare

På lager

Tags: pass fotoramme, bed frame king, navngivne sted kort, frame photo, frame billede., lille barok, max form, fotoramme 60x75, ti frames, cyklist uniform.

Black& White Barok Elegant Sted Kortholderen fotoramme Bryllup favoriserer Gave

Funktion:

•100% Nye

•Materiale: Harpiks

• Farve: sort og hvid.

• Størrelse: Uden: 12x8.5 CM, Indvendig: 6x4.5CM

•Occation: Bryllup,Bridal Shower,Baby Shower,nytår,Jul,Valentinsdag..

Form Bemærk:

Standard er hvid farve.Hvis u har brug for sort farve , venligst besked til os, når u rækkefølge.

Bedes du give os mulighed for at vælge at sende det af Fedex eller DHL eller UPS eller EMS ect .tak.

Andre style oplukker vis som nedenfor, hvis u har brug for , bedes du kontakte u med til at få opdateringen pris, tak.

International Fragt

Vi vil normalt behandle din ordre indenfor 24-72 timer, men vi kan ikke garantere levering tid på grund af forskellige brugerdefinerede love og internationale mail-trafik.Tillad næsten 4 uger forsendelse dage for internationale postordre.Vi tilbyder også fremskyndet service for internationale ordrer.Og hvis du har brug for den hurtige levering, bedes du kontakte vores kundeservice for at få hjælp.Vi undskylder for enhver ulejlighed dette.

Betalingsbetingelser

For det meste: EMS:5-14days.UPS/DHL/FedEX/TNT:3-7 dage.Hongkong post /Kina Indlæg:30-45days.

Vi leverer til Alixpress ' s adresse.Sørg venligst for, at din adresse i Alixpress er matchet med din shipping adresse, før du betaler.

Garanti&Retur

1.Købe med tillid!

2.Tilbagebetaling eller erstatning anmodning er kun tilgængelig, anmodninger inden for 1 uge efter modtaget pakken & returnering af varen, som den samme tilstand som modtaget.

3.Kontakt os for at få et afkast.Dit navn, auktion antal, og årsagen til returneringen skal medtages i e-mailen.Alle elementer, der returneres, skal indeholde alle de originale emballage.

4.Bemærk pak varen omhyggeligt.Returnerede varer vil blive testet og en ny udskiftning vil blive sendt til køber, straks når der konstateres defekte.I tilfælde af, at en passende erstatning er ikke til rådighed, så en vil blive refunderet.Fragt, håndtering og forsikring gebyrer kan ikke refunderes.

5.Hvis varen ikke er defekt, vil varen blive sendt tilbage til køber på købers regning.Varer, der returneres uden RMA-nummer for, vil blive afvist og returneret til afsenderen.Køber er ansvarlig for Alle Afkast Porto og forsendelsesomkostninger.Køber er ansvarlig for ekstra forsendelsesomkostninger for varer der returneres nægtet og/eller ikke kan leveres.Vi må ikke acceptere nogen tilbage uden en tilladelse nummer på feltet eller etiketten, det er at blive sendt tilbage i.Form Bemærk

1.Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.

2.Disse afgifter er normalt indsamlet af at levere fragt (forsendelse) virksomheden, eller når du vælger den konto op , ikke at forveksle dem for yderligere forsendelsesomkostninger.

3.Lad ikke Negative feedback, uden at spørge os om hjælp.Bedes du kontakte os først, hvis du har enhver problem.Vi bestræber os på at svare på alle henvendelser så hurtigt som muligt.

Materiale Harpiks
med picture-kort No
Model-Nummer R01
Pakke Retail Box
Pakke Størrelse 12.5*9*2CM
Pack Type Multi-frame
Stil Europa
Form Rektangel
farve Hvid og Sort
Type Fotoramme

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer