Nyhed Reduced price!
1PC Ankel Støtte Tandbøjle Kompression Senen smertelindring Rem Fod Forstuvninger Skade Wrap

1PC Ankel Støtte Tandbøjle Kompression Senen smertelindring Rem Fod Forstuvninger Skade Wrap

kr43.04

-22%

kr55.19

Ny vare

På lager

Tags: shimano alivio, fod senen, ankl støtte, orthotic arch støtte tandbøjle, muskelsmerter, oneplus 5 usb-port, tynd ankel støtte tandbøjle, stark trek, fodbold tandbøjle, fødder støtte.

Ankel Støtte - beskytter mod kronisk ankel stamme, forstuvninger, og træthed, og er ideel til komprimering og støtte for at fremme en hurtigere opsving fra enhver skade eller forebygge risikoen for skader.Hjælper med til lindring af smerter forårsaget i ankel og fødder i koldt vejr.

Funktioner - Åben hæl design gør det muligt bred vifte af bevægelse under aktivitet og den fortsat giver støtte til anklen, sener og led af fødderne for længe.

Velcro bånd - Det har en Velcro bånd til lukning formål og one-size-passer til både fødder og op til 11"( omtale true fødder) i fødder arch omkreds

Åndbare Neopren-smertelindring - Det åndbare neopren-materiale holder på varmen og forhindrer hudirritation.Det vil ikke genere dig, så længe du har den på grund af sin åndbarhed og funktion.

Støtte Såret - Stabilisere tilskadekomne svage eller gigt ankler i løbet af erhvervsmæssige og sportslige aktiviteter.Du kan let bære denne som en beskyttelse til dine fødder, mens du er på udendørs aktiviteter og øvelser!

Mærke Null
Oprindelse KN(Oprindelse)
Virkning Knogle Pleje

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer