Nyhed Reduced price!
T-Shirts Dit EGET Design Logo/Billede Brugerdefinerede t-shirt til Mænd og kvinder DIY-T-shirt i Oversized Toppe Tee 36 Farve

T-Shirts Dit EGET Design Logo/Billede Brugerdefinerede t-shirt til Mænd og kvinder DIY-T-shirt i Oversized Toppe Tee 36 Farve

kr32.91

-39%

kr54.82

Ny vare

På lager

Tags: Tilføj logo, linkin park, kvinder sexi tshirt tees, oversize femme t-shirt, brugerdefineret billede, custome shirt colar, replica t-shirt, logo, brugerdefineret logo, smith wesson.

Velkommen til vores online butik.

Sælger lover, at kvaliteten af T-shirt er den bedste på hele nettet!

100% bomuld!

Stilen er unik,og der er ikke samme type på hele nettet!

Vælg den størrelse i forhold til størrelsen tabellen nedenfor.

hvis du ikke er sikker på størrelsen,så fortæl os din højde og vægt.

Vi kan hjælpe dig med at vælge en passende størrelse.

Hvis du har brug for at gøre mere end én del, du er nødt til at betale ekstra penge.Venligst kontakt os.

1. Vi vil sende varer inden for 1 til 5 arbejdsdage efter betalingen er godkendt 2. Vi må ikke betale for told skat opkrævet fra lokale told-3. For de fleste lande, vi leverer via kina post air mail-4. Her er hjemmesiden for at spore din pakke www.17track.net Returnering og Refundering 1.Hvis den farve/størrelse er ikke den rigtige for dig, kan du returnere dem tilbage til os for at ændre, men du bør bære shipping cost. 2.Hvis kvaliteten ikke er god,kan du returnere det tilbage til os,men skal du bære shipping cost. 3.Hvis pakken er på vej,skal du vente mere tålmodigt,fordi den shipping tid er ikke kontrol af os, er det ifølge post office ' s service,men vi kan forlænge leveringstiden for dig.Feedback-1. Vi er afhængige af kundens tilfredshed at lykkes, Derfor din positive feedback af 5 STJERNER er ekstremt vigtig for os.Hvis du er tilfreds med vores produkter og services,bedes du forlade din positive feedback og 5 stjerner for den detaljerede rationg af din ordre.Når du viser os screenshot af både 5 stjerner,vil vi give dig RABAT på din næste ordre. 2.Hvis du ikke er tilfreds med vores produkter,bedes du kontakte os, før du forlader negativ feedback.Bedes du give os mulighed for at løse problemet,vi garanterer 100% at løse eventuelle problemer for dig og gøre dig tilfreds.Kommunikation er den mest effektive måde at løse noget problem!Kontakt os 1.Før budgivning,kan du læse denne liste nøje og stille alle dine spørgsmål,det er vores fornøjelse at besvare alle dine spørgsmål,men vær venlig at tage et øjeblik til først at læse alle de oplysninger, der gives her, hvor din de fleste spørgsmål er svarene er.

2.Hvis det ikke er det ,så kan du i kontakt med os ved at trade manager eller efterlade en besked til os, vi vil besvare dine spørgsmål inden for 24 timer.

Toppe Type Tees
Krave O-Hals
Materiale Bomuld
Ærme Længde(cm) Kort
Stof Type Klædes
Mønster Type Udskriv
Hætteklædte No
Ærme Stil korte ærmer
Køn MÆND
Stil Casual
Oprindelse KN(Oprindelse)
Element Type toppe

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer