Nyhed Reduced price!
48V 1A POE Injector POE-Adapter, 10/100Mbps For IP POE Kamera System EU/US/UK/AU-Stik Valgfrit

48V 1A POE Injector POE-Adapter, 10/100Mbps For IP POE Kamera System EU/US/UK/AU-Stik Valgfrit

kr67.10

-9%

kr74.54

Ny vare

På lager

Tags: stor poe ip-kamera, poe kamera kabler, hikvision skifte, poe splitter, besder ip-kamera, dahua skifte, long ip converter, telt poes, poe, POE Switch.

48V 1A POE Injector POE-Adapter, 10/100Mbps For IP POE Kamera System EU/US/UK/AU-Stik Valgfrit

Denne 10/100M Desktop POE injektor giver problemfri netværksforbindelse.Det integrerer 100Mbps Fast Ethernet og 10 mbps Ethernet-netværk kapaciteter, For at spare omkostninger og fleksibel brug af POE power bestemmelse, er denne serie giver POE power injector funktion, som er i stand til at køre IEEE 802.3 af/på kompatible enheder.Udover, de skifter også giver en enkel, omkostningseffektiv og meget pålideligt netværk forbindelse til data, såvel som magt.Endvidere.Det er en fantastisk udvalg for at udvide din hjemme-eller kontornetværk.

Funktioner:

Data : 1236

POE POWER : 4578,(45+,78-)

Udgangsspænding : 48V 1,0

Indgangsspænding: AC 100~240V 0,3 A

AC Frekvens: 50~60 Hz

Overspændingsbeskyttelse : 120% Min.

Over Den Nuværende Beskyttelse : 120% Min.

Kortslutningsbeskyttelse : Auto-Recovery

Driftstemperatur : -10-+65°C

Opbevaringstemperatur : -20-+85°C

Drift Relativ Luftfugtighed : 5-95%

Modstå Spænding : AC3000V (Max.), 5mA (Max.)

Isolationsmodstand : DC500V, 100MΩ (Min.)

Mål: 83 x 42 x 29 mm

Vægt: 100g

Bulk Orden: Hvis du har brug for at købe flere KABLER, kontakt os for RABAT PRIS .Forsendelse: 1. Varen vil blive afsendt inden for 3-7 arbejdsdage. 2. Leveringstid: ----Via Express: Generelt 3-10 arbejdsdage. ----Via Luft Mail: Generelt 10-30 arbejdsdage. 3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adresse skal være matchede din Shipping adresse. 4.SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen. 5. Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, men vi vil gøre vores bedste for at følge dem, indtil du modtager emballage med succes.Du har vores ord. 6.Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told. 7.Vores mål er kundernes tilfredshed.Garanti og Refunderes: 1.Vi leverer også 12 -Måneders gratis vedligeholdelse.Blot sende tilbage til os, vil vi re-sende dig gode eller ny !! 2.Før returnering af varer, bedes bekræfte returadresse og logistik metode med os.Efter du giver elementer til den logistiske virksomhed, bedes du sende os tracking nummer.Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP. 3.Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.Kundeservice: 1. Vi garanterer at alle vores produkter er "som nævnt" i deres beskrivelser.Vi stræber efter 100% kundetilfredshed på hvert salg er vi fuldstændig. 2. Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester. 3. Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

1 Stykke POE Injector

1 Stykke Powe Plug

Funktion For POE IP-Kamera
POE Pin-kode 4/5(+),7/8(-)
Mærke SUSIKUM
AC Frekvens 50~60 Hz
Udgang DC 48V
Stik Type AU
Type poe injector
Størrelse 83 x 42 x 29 mm
Oprindelse KN(Oprindelse)
Element Type poe injector
Model-Nummer SU-POE11
Certificering CE

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer