Nyhed Reduced price!
Adapter Ring til Pentax PK K Linse til Canon EOS EF Mount 40D, 50D 550D 60D 70D 600D 1000D 1100D T3i T2i DC129

Adapter Ring til Pentax PK K Linse til Canon EOS EF Mount 40D, 50D 550D 60D 70D 600D 1000D 1100D T3i T2i DC129

kr49.64

-32%

kr74.06

Ny vare

På lager

Tags: pentax k, canon eos r, eos 550d logo, 1 lens adapter, canon lens mount adapter ef-eos r, ring canon fd, eos r, nikon z6, adapter leica m til nikon, mount anvendelsesområde.

Introduktion: For Pentax PK K Linse til Canon E-OS EF Mount 40D, 50D 550D 60D 70D 600D 1000D 1100D T3i T2i DC129

Det understøtter Infinity Fokus

Med denne linse adapter, kan du montere Pentax PK K Linse på Canon EOS digital SLR kamera systemer, det skal en stor besparelse gode nyheder for alle

Elsker dit kamera igen

Det understøtter manuel eksponering, blænde prioritet eksponering samt TTL flash

Funktioner: Materiale:metal

Farve : Sølv

BEMÆRK: Fokus skal justeres manuelt.

At Montere: sæt adapteren på Pentax PK K Linse, og derefter montere dem på kameraet

For at Fjerne, for At fjerne adapteren, skal du unpress fiksativ pin-kode, og drej den venstre adapter

Pakken Indeholder:

1 x Pentax PK K Lens-C-anon E-OS-Kamera Mount Adapter

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er /- 1-3cm.

Forsendelse:

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Vi vil sende varer inden for 7 dage, når din betaling er gennemført.

Vi har ingen garanti leveringstid på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.

Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

Returnerer:

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.

Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.

Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Garanti & Vedligeholdelse:

Vi tilbyder 1-måned gratis udskiftning.

Købere kan anmode om efter en erstatning inden 15 dage fra din modtagelse af varen.Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.

Vi leverer også 12monthfree vedligeholdelse.Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.

Hvis nogen del er forpligtet til at blive udskiftet, skal køberen også betale for costsof de dele, der skal udskiftes.

Før returnering af varer, bedes bekræfte returadresse og logistik metode med os.Efter du giver elementer til den logistiske virksomhed, bedes du sende os tracking nummer.

Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP.

Feedback:

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.

Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Materiale Metal
Mærke lightdow
Oprindelse KN(Oprindelse)
farve Sølv Farve
Velegnet til Canon E-OS beslag

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer