Nyhed Reduced price!
Ægte Stingray Læder Telefon Tilfældet for Xiaomi Redmi Bemærk 9S 9 Pro 7 Note 8 Pro Cover Til Mi 11 9 10 9T 10T Pro A3 Note 10 Lite

Ægte Stingray Læder Telefon Tilfældet for Xiaomi Redmi Bemærk 9S 9 Pro 7 Note 8 Pro Cover Til Mi 11 9 10 9T 10T Pro A3 Note 10 Lite

kr168.69

-20%

kr213.50

Ny vare

På lager

Tags: csae xiomi redmi note 9, mi 10t xiaomi, mi 10 tpu, batteri, mi cc9, bed venligst 10 lite, mi 10 12gb, redmi xiaomi, mi 9t xiaomi, beskyttelse xiaomi mi 10t pro, cap redmim note 9 pro.

1. Bagsiden Materiale: 100% Ægte Perle Gourami Læder. 2. Indvendig Materiale: PC . 3. Funktion: Stor beskyttelse mod snavs, ridser og skader. 4.100% Håndlavede Proces, 100% helt nye og af god kvalitet. 5. En fantastisk gave til din kæreste eller dig selv.Du Behøver ikke Bekymre dig Om Det Billede, der viser det forkerte kamera, Når Du Modtager et Produkt, er Det Perfekt Kombination Med Kameraets Hul Placering Nøjagtighed.

★Dongguan Huangjun Læder Co., Ltd.grundlagt i 2008,har specialiseret sig i produktion og forarbejdning af mobiltelefoner læder tilfælde.Vi har vores egen fabrik i Dongguan city,og gøre mange OEM-ordrer, som pr kundernes anmodning.Vores produkter, der har solgt rigtig godt, og har også fået godt ry hjemme og i udlandet for deres høje kvalitet og konkurrencedygtige priser.Produkt af høj kvalitet og kundens tilfredshed er hvad vi altid forfølge.

★ [LANGSIDI] læder tilfælde var rent håndlavet af 100% ægte koskind Læder.Den hånd følelse af premium-læder er top-klasse.Hvert stykke af naturlige læder har sin egen vener og porer, så tekstur af hvert enkelt produkt, du modtager, er unik.Hvad der kan synes som en ufuldkommenhed er faktisk, hvad der gør den speciel.

★ [MULTI-FUNKTION] Simple mode og lav profil design, ultra-slank og super-tynde uden nogen omfangsrig føler, passer i håndfladen af din hånd.Det giver din enhed en er let at sætte i og tage ud.Højttaler-håb er på top af front -, besvare opkald uden at åbne den sag.

★ [PRÆCISE UDSKÆRINGER] Tage billeder, lytte til musik, oplad din telefon, og brug din side-knapperne uden nogensinde at fjerne den sag!Udsøgte udskæringer tilbyder en lettere adgang til alle porte, alle knapper, sensorer, højtalere og kameraet på din telefon.Syet foer med håndlavede håndværk ser markant overlegen.

Som for farve, farvelægning af produkter på de billeder, der er fuldt ud i overensstemmelse med de oprindelige.Men på grund af den peculiarties af fotografering (flash af kameraet belysning, indstilling af medhør), farver på de billeder og den reelle farve produkter, der er lidt anderledes, Det kan ikke undgås.

1. Poster er generelt sendes ud med 2 hverdag efter din betaling er ryddet (Sat. & Sun. & Helligdage undtaget.).

2. Importafgifter,skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller shipping gebyrer.Disse afgifter er på købere ansvar.Skal du tjekke med dit lands skikke kontor for at afgøre, hvilken af disse yderligere omkostninger vil være, før du køber.

3. Vi sender normalt via China Post, luftpost, Hjemmehosfeen.dk Standard Shipping,ePacket,Hjemmehosfeen.dk Premium Forsendelse Hjemmehosfeen.dk,EMS, DHL og andre shipping metode .Vi ikke skib på lørdag eller søndag, samt den traditionelle Kinesiske helligdage.

1. Hjemmehosfeen.dk acceptere Spærrede/Kredit-Kort/Penge Booker/Western Union.

2. Fuld betaling skal være modtaget senest 7 arbejdsdage.Og hvis du har problemer på at gøre betaling, bedes du kontakte os så hurtigt som muligt.

1. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, vil vi være glade for at tilbyde ombytning eller tilbagebetaling indenfor 7 dage,men du bør byrde shipping gebyr for at sende tilbage.

2. For returnerede varer, de skal være i deres oprindelige betingelser for at være berettiget til en refusion eller ombytning.Køber er ansvarlig for den vende tilbage shipping cost.

3. Du bedes kontakte os, før din returnering af varer.Så vi kan give dig den rigtige adresse.

1. Vi stræber efter at tjene en 5-stjernet rating fra hvert køb.Når du modtager dine varer, bedes du tage et øjeblik til at efterlade os en positiv feedback, hvis din tilfredse med posten.

2.Hvis der var noget utilfredsstillende, bedes du kontakte os inden de forlader feedback, og vi vil gøre vores bedste for at løse problemet og sikre din tilfredshed.

Q: Er der et tracking Nummer til min konto?

A: Ja, vi sender alle ordre med deres Tracking-Nummer, og du kan få vist forsendelse staus på hjemmesiden.

Q: Er dette produkt kommer med detail-pakke?

A: Vi har erklæret packing detalje på beskrivelsen af hvert enkelt produkt, bedes du tjekke det, tak!

Q: jeg er en forhandler, jeg vil gerne købe mange eksemplarer af din vare, hvad er prisen?

A: Tak for din henvendelse, hvis du ønsker at købe ind i store mængder, send en e-mail til os, vil vi give dig den bedste pris, tak!

Drop Shipping / Mix Farve Støtte
Model 17 tilfældet for xiaomi 10 ultra
Pakke LANGSIDI Enkelte pakbokstætning
Model 12 Case For Redmi Note 9S
Model 2 Tilfælde, Xiaomi Note 7 Tilfælde, Xiaomi MI-8 Tilfælde For POCOPHONE F1
Model 10 Case For Redmi Note 8 Pro
Model 1 Case For xiaomi redmi 8
oprindelsessted Dongguan, Kina (Hovedlandet)
Oprindelse KN(Oprindelse)
Model 15 tilfældet for Xiaomi Poco F2 Pro
Type Mobiltelefon Tilfælde & Tilbehør
Model 11 tilfældet for xiaomi note 10 tilfælde for xiaomi note 10 pro
Model 13 Case For Redmi Note 9 Pro
Model 5 tilfældet for xiaomi 8 Pro tilfældet for mi 9t pro
Model 6 tilfældet for xiaomi 9t pro tilfældet for redmi note 7
Design Almindelig
Funktioner 100% Håndlavet Proces.
Mærke LANGSIDI
Model 4 tilfældet for xiaomi 9 se sag For xiaomi 9 lite
Model 8 tilfældet for redmi bemærk 9S tilfældet for redmi note 7 pro
Model 7 tilfældet for redmi note 8 tilfældet for redmi bemærk, 8t
Model 14 Case For Redmi Note 9
model 19 tilfældet for xiaomi 10t lite
tilstand 100% Oprindelige LANGSIDI Mærke Telefonen Tilfælde
Model 16 tilfældet for xiaomi Note10 Lite
Kompatible Mærker Xiaomi
Model 3 tilfældet for xiaomi 9 tilfælde for xiaomi 9t tilfældet for xiaomi pocophone f1
Materiale Læder 100% Ægte Perle Gourami Læder
Tid nye ankomst
Compatible Xiaomi Model Mi 10 Ultra
mennesker Universal, Passer til Kvinder Pige, Mænd, Børn, Gamle
Model 9 tilfældet for redmi note 9 pro tilfældet for redmi note 5
model 18 tilfældet for xiaomi 10t tilfældet for xiaomi 10t pro

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer