Nyhed Reduced price!
Baby Sovepose, Varmt Tæppe Polyester Nyfødte Spædbørn Tasker Wrap Klapvogn Blød Brun Hvid Solid Soveposer Til Børn

Baby Sovepose, Varmt Tæppe Polyester Nyfødte Spædbørn Tasker Wrap Klapvogn Blød Brun Hvid Solid Soveposer Til Børn

kr64.72

-24%

kr86.27

Ny vare

På lager

Tags: tæppe til udledning, l sovepose, mermaid tæppe i brun, magnet raxfly, pop sovepose, stroler vinteren taske, bany sovepose, oplader raxfly, tynd baby sovepose, bebi sovepose.

Baby Sovepose, Varmt Tæppe Polyester Nyfødte Spædbørn Tasker Wrap Klapvogn Blød Brun Hvid Solid Soveposer Til Børn

Funktioner:

1.Størrelse: 68*38cm

2.Materiale: Bomuld

3.Farve:Som vist

4.Fordele: Cool,komfortable,blød og så videre

Pakken indeholder:

1 × Mat

Bemærk:

1. På grund af de forskellige overvåge og lys virkning, at den faktiske farve kan være lidt forskellige fra den viste farve på billederne.Tak!

2. Bemærk, at 1-3 mm måling af afvigelse på grund af manuel måling.

Betaling

Når du køber varen fra os,er de penge, der opbevares af Ali,når du bekræfte modtagelsen,vil pengene blive frigivet til os.

Nogle gange vil det have en forsinkelse på grund af din betalingsmetode,så hvis dine penge er ikke kommet endnu,vi ' ll har en forsinkelse at sende din pakke for at undgå unødvendige tab.

Forsendelse & Aflevering

1. Din ordre vil normalt blive afsendt inden for 2-5 hverdag efter din betaling er ryddet (udelukker vores weekend og ferie).Hvis det er opfyldt med vores nye år,bedes du udvide din forsendelse tid.

2. Bekræft venligst at din adresse og dit telefonnummer er rigtige .Og fortæl os dit fulde navn (nogle post office er meget strikse med det.Og nogle lande som russisk har forordningen) .Vi er ikke ansvarlige for resultater på grund af den forkerte adresse.

3. For nogle forsendelse metode som DHL, nogle gange sender vi pakken,men vi skal vente, til overførsel af nummer.Så please don ' t bekymre dig om det.Vi skal bare vent til overførsel nummer for at udfylde.

4. For Hjemmehosfeen.dk Standard Shipping, i almindelighed,det ' s hurtigt.Men du bør venstre din højre telefonnummer eller E-mail.Hvis de kan ' t kontakt med dig,kan det påvirke leveringen.Eller du kan dreje sig om de meddelelser, jeg sender til dig på Hjemmehosfeen.dk.

5. Normalt pakke vil blive leveret til dit nærmeste posthus dig.Du har ansvaret for at gå på posthuset for at tjekke det.

6. Normalt er.Hvis pakken tilbageholdes i tolden.Du har ansvaret for at hjælpe med fortoldningen.

7. Nogle lande har strenge brugerdefinerede regler,vil kunderne råd til alle told eller andre ekspeditionsgebyr,især for kunder i Canada.

8. Nogle gange,kan du have en forsinkelse til at modtage din pakke på grund af ferie -, told -, lokale afsendelse effektiviteten eller af andre grunde.For denne situation,er du velkommen til at kontakte os for at udvide din beskyttelse tid.Don 't åbne en tvist af denne grund, fordi levering er helt ude af sælgere kontrol,bør det være posthuse' pligt.Tak for din forståelse.

Garanterer & Politik For Refundering

1. Hvis en del mangler,bedes du kontakte os og ikke åben konflikt,Vi vil sende de manglende dele til dig gratis.Men vi skal give os tid.Fordi vi har brug for nogle dage til at få de manglende stykker.

2. Hvis du ved et uheld mistet vejledningen, kan du kontakte os og fortælle os din E-mail, vil vi sende high-definition elektronisk udgave af håndbogen til dig.

3. Defekte produkter skal fortælle os inden for 3 dage vedhæftet billede af den defekte del.Bedes du returnere den med dine egne omkostninger inden 1 uge fra det tidspunkt, varen er modtaget.Vi vil arrangere at udveksle et nyt for dig på en gang. (du skal omfatte alle de originale elementer i ubeskadiget stand i sådan tilstand, tak).

4. Hvis du har brug for restitution, kun elementets notering pris refunderes.Køber er ansvarlig for shipping omkostninger sende produkter tilbage.

Feedback

Hvis du har et problem,er du velkommen til at kontakte os.I almindelighed kan vi svare dig inden for 24 timer på grund af tidsforskellen.Men hvis vi har en weekend eller en ferie,vi kan have en forsinkelse for at svare dig.Please don ' t bekymre dig om det.

2. Vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at løse problemer,men nogle gange har vi brug for nogle tid.Tak for din forståelse.

3. Din feedback er meget vigtigt for os,at vi oprigtigt opfordre dig til at forlade 5 stjerner positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkter og service.Tak!

4. Hvis du ikke er tilfreds med vores produkt,eller du har ' t modtager din pakke inden for 50 dage siden sendt,bedes du kontakte med os, i stedet for at lade en neutral eller negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse det.

Egenskaber 3 Uddrag Konvolut Baby Soveposer
Attributter 6 Sovepose Til Børn
Navn På Afdeling baby
Attributter 1 Baby Soveposer
Mønster Type Solid
Model-Nummer Baby sovepose
Mærke FLOVEME
Element Type Sleepsacks
Attributter 8 kids bedding set
Aldersgruppe 7-12m
Attributter 4 Spædbarn Baby Tæppe
Attributter 7 Sleepsack Baby Wrap Tæppe
Egenskaber 5 Klapvogn Blød Taske
Oprindelse KN(Oprindelse)
Stof Type Kamgarn
Attributter 2 Nyfødte Spædbørn
Køn Unisex
Materiale Polyester
farve Hvid/Mørk Blå/Blå/Lys Grå/Mørk Grå/Brun/Pink

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer