Nyhed Reduced price!
MD-4060 Underground metaldetektor Opgradere MD3030 Vandtæt Smykker Skattejagt Gold Digger Hunter Justerbar Metal Finder

MD-4060 Underground metaldetektor Opgradere MD3030 Vandtæt Smykker Skattejagt Gold Digger Hunter Justerbar Metal Finder

kr252.14

-30%

kr360.21

Ny vare

På lager

Tags: 3030 metaldetektor, detektor metal md6250, tianxun tx 850, hunter sæt, 6350 md metaldetektor, gold hunter lokalisere, detektor metal, professionel guld metal detektorer, søg metaldetektorer, metal detektor pir.

Nye Opgradering MD-4060 metaldetektor Hul Spole Smykker Skattejagt

Spolen er vandtæt, men det kan ikke være sat i vandet.det ville virke efter at blive våd !

Produkt Beskrivelse:

Med din MD-4060 metaldetektor, du kan gå på jagt efter mønter, relikvier ,smykker, guld og sølv bare om overalt.Detektoren leveres med høj følsomhed og en stærk evne for diskrimination.Det er alsidigt og nemt at bruge.

Programmer:

Guld Afsløring, Ørken Opdagelse, Militær Anvendelse, Sikkerhed Inspektion, Arkæologi, Skattejagt, Stranden Afsløring

Funktioner:

1. LCD-Display - viser den forventede type af metal, med en pil, dybden af de mål, DISC/HAK udvalg, niveauet af SENS, og batteriets tilstand.Det har også numerisk display for SKIVE og MÅL.

2. Tre Tone Lyd Forskelsbehandling - det lyder tre karakteristiske toner(høj, mellem og lav) for forskellige typer af metal.

3. Hak - ignorerer uønsket metal og finder værdifulde elementer ved at sætte disken og hak rækkevidde.

4. DISC - diskriminerer de udvalgte.

5. Super Langsom Feje Identifikation - med en meget langsom feje af søgning coil til at skelne forskellige typer af metal.

6. Hovedtelefonstik - lader dig tilslutte hovedtelefoner på 3,5 mm og fungere uden problemer.

7. Justerbar Skaft: giver dig mulighed for at justere længden af skaftet for komfortabel brug.

Specifikation:

1. Power: 2 x 9V(6F22)

2. Frekvens: 6.29 KHz

3. Nuværende: Standby: 30mA Max: 50mA

4. Opdage dybde : 0.13-1,2 m( Bemærk:Jo større objekt af metal, der kortlagde, jo længere tid vil det blive begravet under jorden, og jo dybere den kan registrere)

5. Følsomhed: OS 25/50 Cent: 130mm

6. Angivelse Tilstand: LCD-Mode/ Sound Mode

7. Stræk Længde: 24-33.46 tommer

8. Detektor Diameter: 9.8 cm

9. Farve: Sort

Package:

1 X Metaldetektor

Forsendelse & Afleverer de Fleste ting fra vores butik ville blive afsendt inden for 3working dage efter betaling bekræftet af Hjemmehosfeen.dk, shipping cost er citeret omfatter IKKE ekstra gebyrer for fjerntliggende område, der er anført af Hurtig virksomheder ETA(forventet Tidspunkt for Ankomst), som vises i oversigt er givet af rederierne, men der kan ikke være som på grund af forsinket levering tvist.Vi vil IKKE være ansvarlig for eventuelle forsinkelser ved levering, herunder, men ikke begrænset til toldmyndigheder porto kontrol, strejke, force majeure mv.Russiske købere var forpligtet til at udfylde fulde navn; Brasilianske købere er forpligtet til at efterlade CPF/CPNJ Antal; Chilenske købere er forpligtet til at efterlade SPOR nummer, Told & Afgifter, told, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.Forhør dig hos dit land toldsted til at bestemme, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.Vende tilbage, Hvis du modtager en vare der ikke er som beskrevet,bedes du kontakte os inden for 7 dage og returnere varen til den rigtige.Hvis du modtager en vare DOA (skader ved ankomsten) eller en fejl, produkter, kontakt os venligst.En erstatning eller en refundering vil blive tilbudt efter meddelelse.Nogle lav-værdisatte elementer kan ikke returneres.Alle IKKE-Sælgeren Fejl afkast, fragt-og ekspeditionsgebyr ville være på købers konto, Alle produkter skal være i original emballage med alt tilbehør medfølger.Garanti Vi står bag vores produkter, så er du altid dækket!For at bevise det, tilbyder vi en GRATIS Seks MÅNEDERS garanti.Læs venligst følgende vigtige oplysninger om den Garanti Politik.Vi garanterer alle produkter er fri for defekter i materiale eller udførelse i mindst 6 måneder fra købsdatoen.Vi fuldt ud garantere kunderne en ombytning eller tilbagebetaling indenfor 7 hverdage, hvis varen DOA (skader ved ankomsten).Garanti omfatter ikke normal levetid for produktet wear-out, slid eller misbrug.Garantien gælder ikke, at betingelser, der følger af forkert brug, misbrug, forsømmelighed, uheld, forkert anvendelse, forkert installation eller ændring.Feedback undlad Venligst at kontakte os først, hvis der er problemer med betaling, levering eller produkter, der modtages.Negativ feedback vil ikke bidrage til at løse problemet.

DIY-Forsyninger Metalbearbejdning
Model-Nummer md-4060
Oprindelse KN(Oprindelse)
Med LCD-Skærmen Eller Ikke Ja
Power Type Batteri-Drevet
Mærke TIANXUN

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer