Nyhed Reduced price!
50stk-Antik Sølv Forgyldt Strikke Dronning Charms Vedhæng, DIY forsyninger 25x17mm

50stk-Antik Sølv Forgyldt Strikke Dronning Charms Vedhæng, DIY forsyninger 25x17mm

kr40.23

Ny vare

På lager

Tags: croc charms designer lv, charme sko, jibbitz, hovedparten charme, melanin, jobbitz sko charms, black magic girl, designer charms og vedhæng til armbånd i bulk, jibitz, charme mode.

Produkt Beskrivelse

Materiale

Zink metal legering

Størrelse

25x17mm

konvertering: 1 tomme = 25,4 mm

Farve

Antik sølv/bronze

Mængde

Del Nr.

Bemærk.

Vi kan acceptere brugerdefineret.Plesae kontakte os

Hvis du har problemer, bedes du kontakte os, før du bestiller.

Betaling

1. Vi accepterer betaling Nogen Måde.

2. Betaling skal være foretaget senest 15 dage efter auktionen.

3.Hvis du ønsker nogen ændringer (farve, pakker, er værdien af erklæringen, osv.) , bare for at efterlade en note for at lade mig vide, når du sender en ordre.

Forsendelse

1).Forsendelse omkostninger: Klik på Forsendelse og betaling tab på produktet detalje side, og du vil se at de levering detaljer.Du kan beregne portoen ved at indtaste de krævede oplysninger.

2).Almindelig levering: Normalt tager det 5-18 dage fordelivery til USA af ePacket og 10-35 dage til at alle lande som Kina Post Air Mail.Nogle gange fragt, kan være påvirket af regionale faktorer som langsom i fjerntliggende lande/region, ved en naturkatastrofe som storm, jordskælv eller af menneskelige faktorer som store endnu(Olympiske lege, vm etc.).Hvis pakke ikke er blevet leveret i 20 dage (Usa) eller 25 dage (Ikke-USA-Lande,bedes du venligst kontakte mig først, vil jeg tjekke det for dig.

3).For >=$150(Gratis Express Shipping, såsom UPS, EMS, DHL,FedEx, SF Hurtig,Aramex osv. )

4).Item Processing Time: behandlingstiden for en bestemt rækkefølge varierer med produkt-type og materiel status.For det meste, at behandlingstiden kan være 3 til 5 arbejdsdage.

Returret

Hvis du ønsker at bytte de elementer, der er modtaget, skal du kontakte os inden for 10 dage efter modtagelse af din ordre.Og, du skal betale ekstra shipping gebyrer, der er afholdt, og de elementer, der returneres, skal være holdt i deres oprindelige status.

Materiale Metal
Charms Type strikning dronning
Model-Nummer SØLV
Stil Classic
Element Type Charms
Bøde eller Mode Mode
Mærke CUSTOMAMA
Metaller Type zink Legering

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer