Nyhed Reduced price!
Skøre Bogmærke for Mere Sjov Læsning 3D Stereo Tegnefilm Dejlige Dyr Bogmærke Skøre Bogmærke DRENG-salg

Skøre Bogmærke for Mere Sjov Læsning 3D Stereo Tegnefilm Dejlige Dyr Bogmærke Skøre Bogmærke DRENG-salg

kr43.41

-46%

kr81.87

Ny vare

På lager

Tags: bogmærke 3d barn, papir bogmærke 3d, harry potter læder bogmærke, bogmærke 3d mandlige, kontor papir stå, 3D Stereo Bogmærker, legering bogmærke dyr, bogmærke barn dyr, klip besked, harry potter golden snitch bogmærke.

Skøre Bogmærke for Mere Sjov Læsning 3D Stereo Tegnefilm Dejlige Dyr Bogmærke Skøre Bogmærke DRENG-sale Beskrivelse:

Funktioner:

1. Redde det stakkels dyr, der sidder fast i den bog!Dit barn vil ikke have nogen undskyldning for ikke at læse!Læsning er mere sjov med vores Skøre Bogmærke!Sjovt og nemt at bruge.

2. 3D Stereo Tegnefilm Dejlige Dyr Bogmærke: Enkel og praktisk at bruge, og øge din interesse i at læse og give en sjov læseoplevelse for hver læser og tegner.Det er en fantastisk måde at få børn til at læse.

3. Disse hylende morsomme smadret udtryk vil hjælpe dig med at holde styr på, hvor du slap, med at læse.De er tre-dimensionelle designet, livlig, og gøre læsningen mere attraktive, interessante og nyhed.

4. 3D-dyr bogmærke er lavet af PVC kvalitet, vandtæt og kan genbruges, er ikke let at skade Den dejlige mus bogmærke, som vil bo med du for en lang tid.

5. Disse bogmærker er en praktisk og sjov gave til de rejsende, venner, børn, studerende, forfattere, læse entusiaster, osv.Disse små fyre er glad for at tilbringe deres dage, der rejser sammen med dig, uanset om det er på vej til at vedtage, at test eller at opdage et nyt eventyr!

6. Disse små dyr, der vil bringe glæde og inspiration til enhver læser.Det kan være placeret på din hylde som et ornament, som giver din bog, rummet, og livet en anden form for sjov.

Bemærk:

1. Faktiske farve kan være lidt forskellige fra det billede, der på grund af forskellige overvåge og lys effekt.Bemærk, at 1-3cm afvigelse på grund af manuel måling.

Specifikation:

Type: 3D-Bogmærke

Materiale: PVC

Længde: Ca 10cm

Pakken Indeholder:

1 x Bogmærke

Materiale Harpiks
Tema Dyr
Specifikation Single-piece Package
Stil Tegnefilm
Mærke Nonslp-måtter

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer