Nyhed Reduced price!
Strandsand Scoop med Håndtag af Metal Påvisning Af Rustfrit Stål Detektor Hurtigt Sigtning Skovl Sten Scoop for metaldetektor

Strandsand Scoop med Håndtag af Metal Påvisning Af Rustfrit Stål Detektor Hurtigt Sigtning Skovl Sten Scoop for metaldetektor

kr295.61

-37%

kr476.75

Ny vare

På lager

Tags: gigt skinne, usb-pink, diamant metaldetektor, reed 2, detektor skovl, labyrint pet, zhul diamant detektor, rustfrit camp skovl, strandsand scoop, jk rustfrit skovl.

Lavet af fin kvalitet materiale, praktisk, let at betjene og bruge, bred anvendelse række, har en lang levetid.

Funktioner:

Lavet af fin kvalitet rustfrit stål, slid-resistente, ikke let at rust.

Kompakt og let.Designet specielt til søgning på stranden, vandet søge og surfe.

Universal model.Perfekt til vand og surf linjer.Jordbundsforhold: sand med silt eller ler, ler og silt tilstoppet af sand med skaller og sten.Har perfekte vaske-evne.Bøde ved hjælp af en metaldetektor på den rene sandstrande, der tiltrækker mange turister.

Håndtaget design er mere arbejdskraft-besparelse og bekvemt.

Specifikationer:

Materiale: rustfrit stål

Farve: sølv

Længde: 290 mm / 11.4 i

Bredde: 200mm / 7.9 i

Stål tykkelse: Ca. 1,5 mm / 0.06 in

Tophole: Ca. 28mm / 1.1 i

Pakke størrelse: 350 * 230 * 190mm / 13.8 * 9.1 * 7.5 i

Pakke vægt: 1300g / 2.9 kg

Pakke liste:

1 * Strandsand Scoop

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Hjemmehosfeen.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Hjemmehosfeen.dk!

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Model-Nummer strandsand scoop
Output Type --
Mærke KKMOON
DIY-Forsyninger Metalbearbejdning

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer