Nyhed Reduced price!
PuRui Street Hip Hop Kors Vedhæng Halskæde Punk Flere Lag Tynd Kæde Choker Halskæde Smykker til Kvinder Gaver

PuRui Street Hip Hop Kors Vedhæng Halskæde Punk Flere Lag Tynd Kæde Choker Halskæde Smykker til Kvinder Gaver

kr22.47

-40%

kr37.49

Ny vare

På lager

Tags: grunge necklace women, cross neckl, baby kæde, cherry på tværs, neckl, stilfuld kors vedhæng, street style, sd-cross, fashion street, shiny hip hop kæde.

Materiale: Metal / Legering Type: Punk/Rock, hip hop/Vintage Chocker Halskæde Pakke: 1pc Netto Vægt: Som Billede Viser, Farve : Guld Farve / Splint Farve Størrelse: Som Billedet Viser

Forsendelse

1、Varen vil blive afsendt inden for 2 hverdag efter modtagelse af fuld betaling. 2、Shipping-adresse skal være bekræftet. 3、Element transit tid er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tid kan variere, især i feriesæsonen.Det er ude af vores kontrol.Hvis du ikke har modtaget din vare, bedes du kontakte os.Vi vil spore, og hjælpe dig med at løse problemet.Tak for din forståelse.

Kontakt os

1、Hvis du har fundet nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os, og vi vil gøre vores bedste for at besvare dine spørgsmål inden for 24 timer. 2、Hvis du er tilfreds med vores produkter, bedes forlade positive tilbagemeldinger med fuld stjerner for os. 3、Bedes forstå, at vi er lukkede i weekender eller ferier, så der kan være lidt forsinkelse, i weekender eller på helligdage, vil vi gøre vores bedste for at besvare alle beskeder i næste arbejdsdag.

Returret

Vi vil kræve du til at sende de faktiske fotos af varen er modtaget, sammen med sin emballage (viser etiketten på pakken).Lad os venligst vide grunden.Dette er vores SOP, for os, for at være sikker og for at optage formål.Vi vil være ivrige efter at løse dem på en måde, der køber foretrækker.

Feedback

1. Hvis du er tilfreds med vores varer, bedes tage et par minutter til at forlade positive tilbagemeldinger med fuld stjerner for os. 2. Hvis du ikke er tilfreds, lad os venligst vide, før de forlader negativ feedback, vi vil gøre vores bedste for at løse problemet.

Element Type Halskæder
Lejlighed Party
Halskæde choker halskæde
Oprindelse KN(Oprindelse)
Materiale Metal
Metal Halskæde Vintage-halskæde
Mærke PuRui
halskæde kvinder lang halskæde
Funktion Stemningen Tracker
Kæde Smykker Halskæde
Anvendelse Fest Bryllup Fødselsdag Jubilæum Engagement
Model-Nummer X01016X1
Kompatibilitet Alle Kompatibel
Smykker Halskæde
Bøde eller Mode Mode
Halskæde Type Vedhæng Halskæder
Vedhæng Størrelse 1.0 tommer
Stil Hiphop/Rock
Køn KVINDER
farve Guld Farve / Sølvfarvet Halskæde
Cubanske kæde boheme-halskæde
Kæde Type Kæde
Metaller Type Jern legering
Form\mønster cross

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer