Nyhed Reduced price!
Nye 8-tommer oprindelige tabletten touch-skærm hk80dr2505 kapacitiv digital sensor til en ekstern skærm reparation og udskiftning

Nye 8-tommer oprindelige tabletten touch-skærm hk80dr2505 kapacitiv digital sensor til en ekstern skærm reparation og udskiftning

kr38.22

-14%

kr44.93

Ny vare

På lager

Tags: 10 screen, skærm touch, 101 lcd, 10-tommers lcd -, 10 tommer raspberry pi touch skærm, 10 tommer skærm, 10 tommer tft, 10 tommer lcd-skærm, 10 tommer skærm, 10 hdmi-skærm.

Vi er en professionel producent af touch screen digitale udstyr, vi har også Alibaba grossister.Vi tilbyder tusindvis af touch screen digitale enheder.Jo mere du har brug for, jo bedre pris vil være.

Produkt beskrivelse:

* 100% test før forsendelse, vi ikke er professionelle fotografer, så billederne er ikke meget udsøgt, alle de billeder der vises på Internettet er taget med rigtige prøver, så sørg for, at dine fotos er den samme som vores!Check venligst at dette billede omhyggeligt for at sikre, at det er, hvad du har brug for.Hvis du ikke er sikker, skal du kontakte os direkte og send dit foto eller nej.Fortæl os om dit udstyr.Vi er ikke ansvarlige for forkert bid. .Tak for din forståelse!

Tak

* Du bedes venligst forlade din nøjagtige fulde navn (især de køber fra RUC) og telefonnummer.Når du udfylder dine oplysninger, som en køber, således at kurerer kan levere dit projekt rettidig og nemt.

* Vær opmærksom på at den farve, du har brug for, før du køber.Hvis farven ikke er markeret, vil vi sende det tilfældigt.Hvis du ikke er tilfreds efter at have modtaget varen, kan du vende tilbage og udveksling af varer, men køber skal betale tur / retur fragt, læs produktbeskrivelsen grundigt, tak!

Advarsel:

* installation guide er ikke inkluderet i prisen.Vi er ikke ansvarlige for enhver skade, forårsaget ved at installere denne vedhæftede fil.Sørg for, at du ved, hvordan til at installere det, før budgivning.Tak for din forståelse!

* Kan vi garantere, at én, du modtager, er kompatible med din tablet,

* Du må ikke købe, hvis du ikke kan acceptere En a + kompatibel touch skærm digital converter med forskellige fleksible kabel-numre, fordi vores titel / beskrivelse / foto status er ikke tilgængelig på markedet, tak!

1. Hver skærm er afprøvet inden forsendelse & 100% arbejde; reparation / udskiftning af gamle, beskadigede, revnede, beskadigede touch-skærme.

2. Efter at have modtaget varen, skal du ikke rive åbne filmen, ikke klæber lim på bagsiden, første test maskine, skal du fjerne den gamle skærm, skal du indsætte den nye skærmen, skal du tjekke, om den følsomhed, der er normale.Vær sikker på at prøv denne maskine først.Sørg for, at kvaliteten er fin.Geninstallere.Let at brænde bundkort og touch-skærm, kan vi ikke holdes ansvarlige. +

3. Før forbindelsen test skal strømforsyningen afbrydes, da det ellers er let at brænde bundkort og touch skærmen, hvis det ikke virker, vil vi ikke være ansvarlige.

Fysisk tegning af produktet:

Feedback:

Hvis du er tilfreds med vores produkter og services, bedes du tage et minut til at give os (fem stjerne) feedback, vi vil være meget taknemmelig!

Neutral feedback vil ikke løse nogen problemer, og det vil ikke gøre dig noget godt, vil det?

Så giv os en chance for at løse problemet, før du gør det.Mange tak!

Når leveringsdatoen er fastlagt, vil vi helt sikkert efterlade dig med positive tilbagemeldinger.

Skærm Størrelse 7~10 Tommer
Kompatible Mærker Universal
Skærm Type Kapacitiv Skærm
Produkt Type Tabletten Touch-Panel

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer