Nyhed Reduced price!
Bil Håndtere refleksbånd Advarsel Klistermærker Til Honda Civic Overenskomst CRV Subaru Forester Outback Impreza

Bil Håndtere refleksbånd Advarsel Klistermærker Til Honda Civic Overenskomst CRV Subaru Forester Outback Impreza

kr16.67

-43%

kr29.73

Ny vare

På lager

Tags: finansiering honda civic, bil myvi, god bil, honda accord inde, honda civic, udvendige subaru forester 2009, civic es, 2010 subaru outback, impreza, enheden subaru forester.

Specifikation: Produkt navn: Bil Døren Reflekterende Mærkat Materiale: ABS Farve: Rød / Hvid / Blå / Gul / Gullig grøn Funktion: 1. Anti-kollision og bunden for at beskytte bilens dør. 2.Den iøjnefaldende reflekterende advarsel klistermærker kan holde kørslen mere sikker dag og nat. 3. Prisme struktur, kroppen reflekterende logo vedtager microprism teknologi med høj reflekterende lysstyrke . 4. Dobbeltklæbende for the Strip, kan det bruges ved forsigtigt at rive, som er nem at bruge,og ikke-destruktiv installation til bilen. 5. Flere processen fremstilling, kanten er rund og ikke ridset. 6. Overfladen er fremstillet i hånden med epoxy belægning for at give den reflekterende mærkat et tre-dimensionalt virkning.Pakke (Option): 4stk/for (For Døren Håndtag) eller 2 stk/ordre (For Døren Skål )

Alle Kære ven, Pls læs mig før du gøre for.Forsendelse og Levering: Alle varer vil blive sendt ud indenfor 1~3 arbejdsdage, når din betaling er ryddet af ESCROW.Varer bliver afsendt fra Kina, ved hjælp Luftpost,nå de fleste af de lande, der i løbet af 10 til 25 arbejdsdage.Leveringstiden afhænger af destination og andre faktorer,kan det tage op til 30 arbejdsdage.Kundeservice: Uanset hvad, før du køber, eller efter du modtager pakken, hvis du har et problem, er du velkommen til at kontakte os først, og ikke til at åbne den tvist første, vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med at løse problemet.Tilbagebetaling Vil Blive Tilbudt Af Hjemmehosfeen.dk System Eller Afsendelse Af Komplette, Nye Elementer Igen.Bemærk: Ingen Garanti Tilbydes, Hvis Der Er Nogen Feedback Mindre End 5 Stjerner, Før Kommunikation.Feedback: Vi sætter pris på alle klienter. 1.Hvis du er tilfreds med den rækkefølge, venligst forlade os alle 5 stjernede god feedback. 2.Hvis du har nogen problemer med den parcel, venligst kontakt med os med henblik på meddelelse ved første,vi vil gøre vores bedste for at løse problemer.FAQ: Hvordan til at spore din ordre?Du kan spore din pakke på følgende websted ved hjælp af din tracking nummer: global.cainiao.com eller www.17track.net/en (Kopieret til browseren for at åbne) Tips: de Fleste af shipping metoder, der kan spores i denne hjemmeside.Da det er internationale forsendelse, tracking oplysninger er muligvis ikke opdateret så hurtigt, vent til den parcel, der tålmodigt.Den periode begrænset kommer til at ende, men jeg har stadig ikke modtaget pakken, og hvad skal jeg gøre?Kan du blot efterlade en kommentar inde i orden, og beder os om at tilføje flere dage.Aliepxresss vil IKKE frigive betalingen til den parcel gå til en ende og nogle et tegn på pakken.I virkeligheden, du behøver ikke at bekymre sig om den tid limite Stadig ikke kommet frem til 28 dage.Hvad skal jeg gøre?Brasilien,rusland,Italien,og nogle sydamerikanske Lande kan tage et kuld lang tid til levering.Hvis du ikke får en parcel i 60 dage eller 30 dage din pakke behøver ikke flytte, kan du efterlade en kommentar inde på hjemmesiden

Element Vægt 0.03kg
Honda Model Passer til
Specielle Funktioner Anti-scratch
Fit-År 2016
Funktion 1 Bil Døren Beskyttelse
Funktion 3 sikkerhed advarsel
installere Bil døren skål bilens dørhåndtag
For Køretøj, Der Mærker/Modeller Honda
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke DOTAATDW
Indslag 2 Anti-kollision
Spænding 12V
Materiale Type ABS
Element Type Dagen Lys
Ekstern Afprøvning, Certificering ce
Emne Diameter 0inch
Model Navn Bil Døren Reflekterende Mærkat
Bil Styling 5D Bil reflekterende Klistermærker

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer