Nyhed Reduced price!
2020 Nye Multi-Funktion Svejsning Tæppe Brand, Flamme Retardent Glasfiber Skjold Brandsikring Tilbehør Til Hjemmekontoret

2020 Nye Multi-Funktion Svejsning Tæppe Brand, Flamme Retardent Glasfiber Skjold Brandsikring Tilbehør Til Hjemmekontoret

kr20.64

-28%

kr28.69

Ny vare

På lager

Tags: svejsning stort tæppe, home office tilbehør søde piger, brandsikker stof sort, brand angriber, tæppe brand, agent shield, termisk tæppe, brandhæmmende tape, svejse tæppe, stof glasfiber.

2020 Nye Multi-Funktion Svejsning Tæppe Brand, Flamme Retardent Glasfiber Skjold Brandsikring Tilbehør Til Hjemmekontoret

Bullet Punkter:

1、Premium Materiale: tæppet har den varmebestandige glas fiber.Tykkelsen af tæppet er cirka 0,5 mm.Det kan bruges til at bære temperatur på 800 ° C i lang tid, og det kan bære forbigående temperatur på 1500 ° C.

2、Folde Design: udfoldet form af tæppet måler omkring 100cm*120cm/39.37*47.24 i størrelse, med posen, tæppet kan foldes kompakt.

3、Kraftfuld Funktion: Når du placerer eller skæring, tæppe kan placeres under bål eller brændeovn til at beskytte stof-lavet telt og græsplæne fra gnister.Tæppet er den perfekte mulighed for grill og brændeovne!Og det kan bruges som en erstatning for brandsikker bestyrelsen og brandsikker bestyrelsen.

4、Lille Tip: Dette produkt er designet til varme-modstand og forebyggelse af brand.Og fordi tæppe indeholder glasfiber, som vil forårsage den irritation, når tæppet i kontakt med huden.Vær forsigtig med ikke at lade tæppet skabe kontakter med huden så meget som muligt.

5、Bred Anvendelse: Derefter tæppe kan bruges i tilstødende holdninger områder og brændeovne (brænde-ovne).Tæppet har også tekstiler af ikke-brændbart bord, tekstiler i varme-resistente måtten, tekstiler af brandsikker board, hvilket gør, at det kan bruges på de steder, hvor ilden brænder, lysestager, røgelsespinde og cigaretter, der findes, og det sted, hvor der er brand og lignende.Og tæppet kan bruges som en forstærkning bestyrelsen for svejsning, brandsikker måtten, brand cover, etc.

Funktioner:

Tæppet er egnet til den tilstødende poster områder og brændeovne (brænde-ovne).Tæppet har også tekstiler af ikke-brændbart bord, tekstiler i varme-resistente måtten, tekstiler af brandsikker board, hvilket gør, at det kan bruges på de steder, hvor ilden brænder, lysestager, røgelsespinde og cigaretter, der findes, og det sted, hvor der er brand og lignende.Og tæppet kan bruges som en forstærkning bestyrelsen for svejsning gnist, brandsikker måtten, brand hood, osv.

Specifikationer:

Navn: Brandtæppe

Materiale: glasfiber

Størrelse: omkring 1*1m/39.37*39.37 i

Tykkelse: om Hvide 0,5 mm / guld 1mm

Vægt: cirka 1,1 kg

Packing Liste:

Brandtæppe*1

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

Størrelse about 1*1m/39.37*39.37in
Vægt about 1.1kg
Materiale Glasfiber
Oprindelse KN(Oprindelse)
Navn Brandtæppe
Dropshopping Støtte
Model-Nummer Brandtæppe
Tykkelse om Hvid 0,5 mm / guld 1mm

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer