Nyhed Reduced price!
Julepynt jul Knogle Strømper Julepynt til Hjem Sok Gave Holdere Børn Slik Pose Hjem Festival Indretning

Julepynt jul Knogle Strømper Julepynt til Hjem Sok Gave Holdere Børn Slik Pose Hjem Festival Indretning

kr30.46

-44%

kr55.37

Ny vare

På lager

Tags: bronze julestrømpe indehavere, santa claus sok, santa taske, boot jul, julestrømpe indehavere metal, santa sok, mænd sokker fitnes, sokker holder tuble, jule strømper-indehavere, mænd sokker pkain.

Funktion:

Materiale:klud dejlig modellering, levende og nem at bære.Lys farve, tunge festival atmosfære.Rød gør familien mere festlig.Størrelse: HGA002048:42cm*26cm

Bemærkninger:

Den reelle farve varen kan være lidt forskellige fra de billeder, der vises på hjemmesiden, der er forårsaget af mange faktorer såsom lysstyrken på din skærm og lys lysstyrke.Tillad svag (±2 cm)manuel måling afvigelse for data.

Pakke Indhold:

1 x Socks

Om Arbejdstid

På grund af de forskellige arbejdstid i hvert land, vil der være en forsinkelse i kommunikationen, men mails vil blive besvaret inden for en arbejdsdag.Hvis du har nogen spørgsmål om produktet, er du velkommen til at kontakte os.Vi forsøger at give dig den Bedste Kundeservice.

Om Forsendelse

Vi vil sende ordrer inden for 3 hverdage.Leveringstid vil variere afhængigt af forskellige lande og vil være påvirket af vejret, helligdage og så videre.Hvis du ikke modtager ordren inden for den beregnede tid, bedes du kontakte os.

Om Feedback

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtig.Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Materiale Klud
Produkt Type strømper
Oprindelse KN(Oprindelse)
Type Engroshandel No
Sæt Type No

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer